Οι πλατωνικές σχέσεις αυτών των ζωδίων μπορούν εύκολα να γίνουν ερωτικές, ακόμα και αν ήδη έχουν δεσμό

Άπαξ και το θελήσουν, είναι σχεδόν δεδομένο.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι η αφοσίωση και η στοργή πρέπει να ρέουν ελεύθερα μεταξύ των μελών ενός ζευγαριού που νοιάζονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον. Τότε είναι που η συναισθηματική ανάπτυξη θα ευδοκιμήσει μέσα σε ένα περιβάλλον φροντίδας. Ωστόσο, ορισμένα ζευγάρια συχνά αρχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα μόλις τελειώσει η αρχική φάση της σχέσης, που είναι γνωστή ως η «φάση του μέλιτος».

 
Σε τέτοιες περιπτώσεις, μερικά ζώδια ανακαλύπτουν ότι η εξάρτησή τους από μια πλατωνική φιλία, που μπορεί να υπήρχε ακόμη και πριν από τη συγκεκριμένη τους σχέση, μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε κανονικό δεσμό.

 
Αυτό συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου, όταν οι καθημερινές συζητήσεις με τους φίλους τους γίνονται πολύ πιο προσωπικές και μπορεί να ξεπερνούν και ορισμένα όρια. Παρ’ όλα αυτά, τα παρακάτω ζώδια μπορεί να μη θεωρούν τη συναισθηματική τους απιστία ως μοιχεία και να ελπίζουν ότι θα τα ξαναβρούν με τα ταίρια τους.

Κριός
Όταν ένας Κριός νιώθει εγκλωβισμένος σε έναν ανιαρό γάμο ή σε μια μονότνη σχέση, μπορεί να αναζητήσει υποστήριξη εκτός. Εκτός του ότι ξοδεύουν περισσότερη συναισθηματική ενέργεια εκτός της σχέσης τους, όταν εξαρτώνται συναισθηματικά από έναν πλατωνικό φίλο, οι Κριοί απολαμβάνουν επίσης την υποστήριξη και την παρέα αυτού του ατόμου. Ωστόσο, μπορεί να παραμένουν σε άρνηση και να μην θέλουν να δουν ως προδοσία την πλατωνική τους σχέση – η οποία εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr