Αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες της, επειδή στις οθόνες του αεροπλάνου έπαιξε ταινία ενηλίκων

Η ακατάλληλη ταινία έπαιζε σε όλες τις οθόνες, δίχως κανείς από τους υπευθύνους να καταλάβει κάτι.

Ηαεροπορική εταιρεία Qantas Airways προκάλεσε αναστάτωση μετά τη μετάδοση μιας ταινίας ενηλίκων πτήση της και τώρα ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της.

 
«Υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με την ψυχαγωγία εν πτήσει σε ένα ταξίδι από το Σίδνεϊ στη Χανέντα την περασμένη εβδομάδα», επιβεβαίωσε η Qantas – «με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμη η επιλογή μεμονωμένων ταινιών. Ως αποτέλεσμα, το πλήρωμα επέλεξε μια ταινία για να παίξει σε όλες τις οθόνες βάσει του αιτήματος πολλών επιβατών», δήλωσε η εταιρεία.

 
Η Qantas δεν προσδιόρισε την ταινία με το όνομά της, αλλά πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επρόκειτο για το «Daddio», μια ταινία με σήμανση καταλληλότητας άνω των 18 ετών – που βγήκε στους κινηματογράφους νωρίτερα φέτος.

Γιατί η ταινία έκανε τους επιβάτες να νιώσουν άβολα;
Το «Daddio» παρακολουθεί μια γυναίκα (Dakota Johnson) που παίρνει ταξί από το αεροδρόμιο JFK και ξεκινά μια εκτεταμένη συζήτηση με τον οδηγό της (Sean Penn) κατά την επιστροφή της στο σπίτι της στο Μανχάταν. Οι δυο τους συζητούν τα πάντα, από το τι χρειάζεται για να είσαι σωστός Νεοϋορκέζος μέχρι τις σχέσεις και την απιστία, ιδίως την τρέχουσα σχέση της με έναν παντρεμένο άνδρα. Η ταινία καθ’ όλη τη διάρκειά της περιέχει βωμολοχίες, σεξουαλικό υλικό και σύντομο γυμνό.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr