Η Αν Χάθαγουεϊ τραγούδησε 20 χρόνια μετά το ίδιο τραγούδι με την ταινία της για να στηρίξει την Καμάλα Χάρις (βίντεο)

Η Αν Χάθαγουεϊ τραγούδησε 20 χρόνια μετά το ίδιο τραγούδι με την ταινία της για να στηρίξει την Καμάλα Χάρις (βίντεο)

Από το φιλμ φαντασίας: “Ella Enchanted”.

anne_hathaway_song
Από το φημολογούμενο σίκουελ του The Devil Wears Prada μέχρι την επερχόμενη επιστροφή της στη Genovia στο The Princess Diaries 3, η Anne Hathaway είναι απασχολημένη με το να κάνει αναφορές στις ταινίες μέσα από τις οποίες την αγαπήσαμε τη δεκαετία του 2000. Πρόσφατα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε ότι έχει μια διαρκή αδυναμία σε έναν ακόμη νοσταλγικό ρόλο, αυτόν της Ella Enchanted.

 
Όχι, δεν υπάρχει καμιά φήμη για μια συνέχεια της ταινίας φαντασίας του 2004, αλλά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στις 14 Οκτωβρίου για την υποστήριξη της προεκλογικής εκστρατείας της αντιπροέδρου Kamala Harris, η Hathaway διοχέτευσε την ενέργεια της Ella σε μια εκτέλεση του «Somebody to Love» των Queen.

 
Κλείσιμο
Μια νοσταλγική αναφορά 
Όπως φαίνεται στο υλικό που ανέβασαν οι θαυμαστές τις από τις συγκεντρώσεις του Broadway για την Kamala, η Hathaway υποστήριξε τη Harris, ενώ απευθύνθηκε και όσους δεν έχουν αποφασίσει για την ψήφο τους.

«Ειδικά σε μια εκλογική αναμέτρηση όπως αυτή, όταν τα πάθη είναι δικαίως τόσο έντονα – επειδή το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο – είναι ακόμα πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρέπει να συναντάμε τους ανθρώπους εκεί που βρίσκονται», είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης