Νάντια Μπουλέ: «Θα έχω μαζί μου την 3 ετών κόρη μου στην περιοδεία με το Σικάγο στην Ευρώπη»

Νάντια Μπουλέ: «Θα έχω μαζί μου την 3 ετών κόρη μου στην περιοδεία με το Σικάγο στην Ευρώπη»

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνης που συμμετέχει σε παραγωγή του Broadway και μας μιλά για το αγαπημένο της musical, τον ρόλο της Roxie και την τριών ετών κόρη της, που δεν σκοπεύει να αποχωριστεί καθόλου στη διάρκεια της περιοδείας της στην Ευρώπη.

mpoulemain
Ηθεατρική σεζόν ξεκινά πολύ δυναμικά φέτος στη χώρα μας με μία παραγωγή που έρχεται απευθείας από το Broadway – το Chicago. Το μακροβιότερο μιούζικαλ του ιστορικού θεάτρου της Νέας Υόρκης θα ταξιδέψει σε σχεδόν όλη την Ευρώπη για τους επόμενους 8 μήνες ξεκινώντας το ταξίδι του από τη χώρα μας και το Christmas Theater στις 18 Οκτωβρίου.

 
Το «Chicago» διαδραματίζεται στην καρδιά της ομώνυμης πόλης την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και ακολουθεί την καθηλωτική ιστορία της Roxie Hurt, μιας μικρής χορεύτριας με μεγάλα όνειρα για δόξα. Όταν η Roxie βρίσκεται μπλεγμένη σε μια σκανδαλώδη υπόθεση δολοφονίας, προσλαμβάνει τον επιδέξιο και χαρισματικό δικηγόρο Billy Flynn για να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης και να επηρεάσει την κοινή γνώμη υπέρ της. Αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν είναι η μόνη που διεκδικεί τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η συγκρατούμενή της, Velma Kelly, μια βαριετέ σταρ, παλεύει επίσης για τη φήμη και την ελευθερία της μέσα στο χάος της φυλακής της κομητείας Κουκ.

 
Κλείσιμο
Η διαχρονικά γοητευτική ιστορία εγκλήματος, πάθους και φήμης του Bob Fosse θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1920 μέσα από τραγούδια, χορό και ιστορίες, βασισμένες σε αληθινά πρόσωπα, όπως ακριβώς αυτές παρουσιάζονται στο Broadway, και έναν θίασο εξαίρετων καλλιτεχνών επιλεγμένο από την ελίτ του West End και του Broadway.

Ανάμεσά τους και η Νάντια Μπουλέ – η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνις που εντάσσεται στο δυναμικό παράστασης του Broadway. Υποδύεται τη Roxie και, όπως μας είπε στην κουβέντα που είχαμε μαζί της λίγο πριν από την πρεμιέρα της παράστασης, νιώθει μεγάλη χαρά και ανυπομονησία για το συγκεκριμένο επαγγελματικό ταξίδι.

 

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης