Mια μοναδική βραδιά γεμάτη γεύση και μόδα από το Marie Claire και τη νέα, ultra premium GREY GOOSE Altius – Βίντεο

Υποδεχτήκαμε το φθινόπωρο με γοητεία παλιού Χόλιγουντ.

Με αέρα παλιού Χόλιγουντ, εκλεπτυσμένες γεύσεις και τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων το Marie Claire και η GREY GOOSE Altius ultra premium βότκα καλοσώρισαν το φθινόπωρο με ένα μοναδικό δείπνο food pairing στο πιο «σέξι» εστιατόριο της πόλης, το Rick’s.

 
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην υψηλή αισθητική και τη γευσιγνωσία με την GREY GOOSE Altius ultra premium βότκα να συνοδεύει μοναδικά κάθε πιάτο του μενού και να προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία τους ουρανίσκους των καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν αγαπημένοι ηθοποιοί, αθλήτριες, μοντέλα, δημιουργοί του διαδικτύου και της μόδας. Μια βραδιά διασκέδασης και γαστρονομίας σε απόλυτη αρμονία.

 
Η ατμόσφαιρα στο πολυτελές steakhouse Rick’s της Κηφισιάς, ένα από τα πλέον δημοφιλή νέα στέκια της Αθήνας που παντρεύει την Νεουορκέζικη γοητεία με το γαλλικό twist, απέπνεε star quality με φωτογραφίες διασημοτήτων της showbiz, και της ποπ κουλτούρας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, τζαζ ήχοι από το πιάνο συνόδευαν το dinner, ταξιδεύοντας του συνδαιτημόνες σε εποχές χολιγουντιανής αίγλης.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr