Λίαμ Πέιν: Πώς τον αποχαιρέτισε ο Χάρι Στάιλς και τα άλλα μέλη των One Direction (εικόνες)

Τα συγκινητικά μηνύματα.

Ο Harry Styles μίλησε μετά την τραγική είδηση του θανάτου του πρώην συναδέλφου του στο συγκρότημα One Direction, Liam Payne, στην Αργεντινή στις 16 Οκτωβρίου.

 
«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Liam», έγραψε ο 30χρονος Styles στο Instagram την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα του καθώς το έκανε».

 
Ο Styles πρόσθεσε: «Ο Liam ζούσε ανοιχτά, ζούσε με την καρδιά του, είχε μια ενέργεια για τη ζωή που ήταν μεταδοτική. Ήταν ζεστός, υποστηρικτικός και απίστευτα αγαπητός. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν για πάντα ανάμεσα στα πιο πολύτιμα χρόνια της ζωής μου. Θα μου λείπεις για πάντα, αγαπημένε μου φίλε».

Ο τραγουδιστής του «As It Was» έκλεισε το σημείωμά του στέλνοντας την αγάπη του στην οικογένεια του Payne: «Η καρδιά μου ραγίζει για την Karen, τον Geoff, τη Nicola και τη Ruth, τον γιο του Bear και όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν όπως εγώ».

 
Την ίδια ημέρα και η μητέρα του Harry Styles εξέφρασε τη λύπη της μέσω Instagram. Δείτε εδώ το μήνυμά της.

Ο Payne, 31 ετών, πέθανε αφού έπεσε από πολλούς ορόφους στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες, επιβεβαίωσε η Policía Federal Argentina στο PEOPLE. Σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση αυτοψίας, o θάνατος προήλθε από πολλαπλά τραύματα και εσωτερικές και εξωτερικές αιμορραγίες.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr