Τάνια Τρύπη: «Σε αυτή τη δουλειά δεν ήθελα να έχω συνεργαστεί με την κόρη μου»

Συμμετέχει για 4η χρονια στην παράσταση Άγουρα Κεράσια και μιλά στο Marie Claire για τη θέση της γυναίκας, τη βία στους εφήβους και τη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της και την κόρη της.
 

ΗΤάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί για τέταρτη χρονιά στα Άγουρα Κεράσια, μαζί με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανούσου Μανουσάκη.

 
Στο έργο υποδύεται τη Φανή, μία γυναίκα που άφησε την καριέρα και τη ζωή της στην πόλη, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ο σύζυγός της είναι γιατρός και στέλεχος σε πολιτικό κόμμα, με μια πολλά υποσχόμενη καριέρα να ανοίγεται μπροστά του. Έχουν μαζί ένα 15χρονο παιδί, τη Μαρία, και φαινομενικά η οικογένειά τους δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα – εκτός από τις εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Ωστόσο, η αλήθεια δεν αργεί να φανεί και το τέρας που κρύβεται από πίσω ξεπροβάλλει.

 
Τα Άγουρα Κεράσια, βασισμένα στο κείμενο του Μιχαήλ Άνθη (σ. σ. βραβευμένος με 4 κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού), αποτελούν ένα σοκαριστικό θρίλερ για την ενδοοικογενειακή βία, που εδώ και τέσσερα χρόνια καθηλώνει το κοινό.

Μίλησα μαζί της λίγο πριν από την πρεμιέρα της 14ης Οκτωβρίου. Η κουβέντα μας ήταν γρήγορη, ζωντανή και αληθινή. Συζητάμε ενώ περπατά και παράλληλα χαιρετά κόσμο στον δρόμο, ενώ μπαίνει σε ένα μαγαζί με vegan προϊόντα. Τη φαντάζομαι σβέλτη, χαμογελαστή και ταυτόχρονα πολύ συγκεντρωμένη (δεν έχασε ούτε μία φορά τη ροή του λόγου της).

 
Σίγουρα, μετά το τέλος της συζήτησής μας θέλω περισσότερο να δω την παράσταση, το αντικείμενο της οποίας με τρόμαζε – δίχως να ξέρω απαραίτητα το γιατί.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr