ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Συναισθηματικά Βαμπίρ: Τι είναι, πώς θα τα εντοπίσετε και τι να κάνετε για να φύγουν από τη ζωή σας

Συναισθηματικά Βαμπίρ: Τι είναι, πώς θα τα εντοπίσετε και τι να κάνετε για να φύγουν από τη ζωή σας

Ρουφούν την ενέργειά σας, χωρίς να το καταλάβετε.
 

EMOTIONALVAMPIRE
Στις περισσότερες ταινίες τρόμου υπάρχουν πάντα σαφείς, αν και παράξενοι, τρόποι για να εντοπίσεις ένα βαμπίρ. Δεν έχει αντανάκλαση, μισεί το σκόρδο, φοβάται το φως του ήλιου, κοιμάται σε φέρετρα. Πώς όμως εντοπίζετε τον τύπο βρικόλακα που τρέφεται όχι με αίμα, αλλά με ενέργεια; Τη δική σας;

 
Τα emotional vampires μπορούν να είναι οπουδήποτε και οποιοσδήποτε. Είναι οι άνθρωποι που μετά τη συνάντησή μεταξύ σας νιώθετε εξαντλημένοι. Μπορεί να είναι ο σύζυγός σας ή ο καλύτερός σας φίλος. Μπορεί να είναι ο συνεργάτης σας στο γραφείο ή ο γείτονάς σας.

 
Κλείσιμο
Το να μάθετε πώς να αναγνωρίζετε και να αντιδράτε σε αυτή την τοξική συμπεριφορά ίσως βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργειά σας και να προστατευτείτε από μεγάλη συναισθηματική – και σωματική – δυσφορία.

Όλοι έχουμε συναντήσει τέτοιου είδους συναισθηματικούς βρικόλακες στη ζωή μας. Είναι ο συνάδελφος που δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για τον εαυτό του, ο γνωστός που ακόμα και έπειτα από μια σύντομη κουβέντα σας κάνει να νιώθετε κούραση, ή εκείνος ο τύπος στο διπλανό γραφείο που συνεχώς γκρινιάζει για κάθε τι που συμβαίνει στο γραφείο, ακόμα και αν δεν είναι άξιο αναφοράς. Και εσείς μένετε έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο (και ενέργεια) που θα μπορούσατε να διαθέσετε σε κάτι που σας ευχαριστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης