Λίαμ Πέιν: Το γράμμα που είχε στείλει στον 10χρονο εαυτό του 2 χρόνια πριν πεθάνει

Σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ένα γράμμα που έγραψε ο Liam Payne στον 10χρονο εαυτό του το 2020 ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά τον θάνατό του σε ηλικία 31 ετών

 
Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, μετά τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή την προηγούμενη ημέρα, δημοσιεύτηκε στο Instagram του BBC Radio 2 ένα βίντεο όπου ο παρουσιαστής Scott Mills μιλούσε στους ακροατές για μια ειδική εμφάνιση που είχε κάνει ο Payne στην εκπομπή του κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

 
Ο Payne πέθανε έπειτα από πτώση στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Οι αρχές δήλωσαν αργότερα ότι ο Payne είχε «πηδήξει από το μπαλκόνι» του δωματίου του ξενοδοχείου του.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Liam ήρθε στην εκπομπή μου», είπε ο Mills στους ακροατές στο κλιπ της 17ης Οκτωβρίου. Συνέχισε να εξηγεί ότι η εκπομπή του BBC Radio 1 που φιλοξενούσε εκείνη την εποχή «ζητούσε από τους ανθρώπους να γράψουν ένα γράμμα στον 10χρονο εαυτό τους».

 
«Το γράμμα του Liam είναι τόσο καίριο σήμερα», είπε, πριν εξηγήσει ότι έπρεπε να δώσει στους ακροατές, «μια μικρή προειδοποίηση», πριν ακούσουν το γράμμα του Payne.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr