Porsche Essence

Η νέα ηλεκτρική Porsche Macan, είναι ήδη το αγαπημένο μοντέλο των γυναικών, όχι μόνο ως αυτοκίνητο-σύμβολο του αύριο αλλά και ως ένα ευέλικτο σούπερ car για να απολαμβάνουμε κάθε μέρα. O Κοσμάς Κουμιανός την φωτογράφισε ειδικά για το Marie Claire στη νυχτερινή Αθήνα.
 

Να το ξεκαθαρίσουμε: η νέα Macan δεν είναι απλώς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Είναι μια Porsche. Η ταχύτητα, η ακρίβεια, η αίσθηση απόλυτου ελέγχου που προσφέρει δεν αφήνουν καμία αμφιβολία: βρισκόμαστε στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου που συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις με την καινοτομία. Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, η Porsche παραμένει σύμβολο αντοχής και μέσα από κάθε νέο μοντέλο της η θρυλική μάρκα αποδεικνύει ότι η εξέλιξη δεν σημαίνει απώλεια της ταυτότητας, αλλά ενδυνάμωση του πυρήνα, της ουσίας της. Για αυτό και η νέα Macan, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV που σηματοδοτεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είναι το πιο σύγχρονο παράδειγμα αυτής της λογικής. Σχεδιασμένο μάλιστα για να αρέσει (και) σε ένα γυναικείο κοινό που απολαμβάνει αναπολογητικά τα γρήγορα αυτοκίνητα. Είναι εξάλλου γεγονός ότι όλο και περισσότερες γυναίκες βρίσκονται ανάμεσα στους οδηγούς που αναζητούν την απόλυτη οδηγική εμπειρία πίσω από το τιμόνι μιας Porsche.

Με την ενσωμάτωση ηλεκτροκίνησης η Porsche δεν θυσιάζει σε καμία περίπτωση την οδηγική εμπειρία που έχει καθιερώσει τη μάρκα. Η αίσθηση της οδήγησης, η ανταπόκριση στις στροφές, η ένταση της απόδοσης παραμένουν ζωντανές διατηρώντας την αδρεναλίνη και το πάθος των οδηγών σε κάθε διαδρομή. H Macan είναι κάτι μια πρόσκληση προς όλους τους οδηγούς, νέους και παλιούς, να βιώσουν την εξέλιξη της Porsche, χωρίς να χάνουν το πάθος της οδήγησης. Ενσαρκώνει το όραμα για το μέλλον της αυτοκίνησης ενώ αποδεικνύει ότι η πραγματική εξέλιξη δεν είναι απλώς τεχνολογική.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr