Πρίγκιπας William: Γιατί δεν φορά τη βέρα του

Το είχατε παρατηρήσει;
 

Πολύς ντόρος γίνεται κατά καιρούς για τη σχέση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και το κατά πόσο αυτή είναι αληθινή ή περνά κρίση. Μια μικρή λεπτομέρεια στην τελευταία εμφάνιση του πρίγκιπα της Ουαλίας έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά ή απλώς να μας αποκαλύψει άλλη μία βασιλική παράδοση.

 
Πάντα τα κοσμήματα της Kate Middleton βρίσκονται στο επίκεντρο, ειδικά εκείνα που απέκτησε μετά τον αρραβώνα και τον γάμο της με τον πρίγκιπα και διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Τι γίνεται, όμως, με τα δικά του;

 
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό να μην φορά την εμβληματική της βέρα με ζαφείρι και διαμάντια, ένα κομμάτι που κάποτε ανήκε στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Όσον αφορά όμως τον σύζυγό της, στην πραγματικότητα δεν έχει φορέσει ποτέ βέρα – μια απόφαση που πήρε πριν ακόμα παντρευτεί και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ενόψει της ημέρας του γάμου του ζευγαριού στις 29 Απριλίου 2011, μάλιστα, εκπρόσωπος του παλατιού είχε δηλώσει στο PEOPLE: «Θα υπάρχει μόνο μία βέρα, σύμφωνα με τις επιθυμίες του ζευγαριού».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr