Η Κέλι Ράδερφορντ αποκαλύπτει στο Μarie Claire με ποιον ηθοποιό από το Gossip Girl κάνει ακόμα παρέα

Η Κέλι Ράδερφορντ αποκαλύπτει στο Μarie Claire με ποιον ηθοποιό από το Gossip Girl κάνει ακόμα παρέα

Μετά τη συμμετοχή της στο 6o Marie Claire Power Trip, η ιέρεια του quiet luxury και μια από τις πλεον αριστοκρατικες τηλεοπτικές μαμάδες του 21ου αιώνα μάς αποκαλύπτει πώς, για εκείνη, το τέλειο στυλ είναι καθημερινή υπόθεση.
 

kellyrutherfordmain
Λίγες celebrities είχαν μια τόσο αξιοζήλευτη σεζόν όσο η Kelly Rutherford. Από τις διακοπές στη Μήλο (είχε προηγηθεί η παρουσία της στο συνέδριο του Marie Claire στην Αθήνα) έως τη front row στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας στο Μιλάνο και το Παρίσι, και από το πάρτυ στην Ακτή του Αμάλφι για το γάμο του συμπρωταγωνιστή της στο «Gossip Girl», Εd Westwick, έως τη χαλάρωση στα οινοποιεία του Μπορντό, η Αμερικανίδα ηθοποιός ενσάρκωσε σε κάθε της εμφάνιση το αντι-brat summer: κλασικά λουκ, διαχρονική κομψότητα και προσεκτικά curated αναρτήσεις στο Instagram. Το αποτέλεσμα; Οι followers της άγγιξαν τα 2,2 εκατομμύρια και η chic, μινιμαλιστική αισθητική της που συνέπεσε με την κλιμάκωση του quiet luxury έγινε αντικείμενο θαυμασμού από γυναίκες από όλο τον κόσμο.

 Η ίδια εξηγεί πού αποδίδει την απήχηση των αναρτήσεών της: «Πιστεύω ότι στη σημερινή εποχή μετράει η αυθεντικότητα», μας λέει. «Επίσης, μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα brands σε παγκόσμιο επίπεδο και να τα μοιράζομαι με όσους περισσότερους μπορώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη θετική αντίδραση του κόσμου σε αυτή την προσέγγιση».

 
Αλλωστε, όπως μας αποκάλυψε και στη διάρκεια της ομιλίας της στο 6o Marie Claire Power Trip, το κίνητρο για την πιο εντατική της ενασχόληση με την ανάδειξη σχεδιαστών ήρθε όταν μια κοπέλα ζήτησε τη βοήθειά της για να στήσει μια πλατφόρμα μόδας. «Αρχισα να στέλνω προσωπικά μηνύματα σε εταιρείες και καλλιτέχνες που αγαπώ, από όλο τον κόσμο, με τη σκέψη ότι θα ήταν ωραίο να τα αναδείξουμε. Πρέπει, τότε, να ήρθα σε επαφή με 3.000 brands. Ως ευχαριστώ, κάποιοι μου έστελναν δημιουργίες τους. Ηταν η περίοδος του lockdown και όλοι ήμασταν σε μια κατάσταση αδράνειας – το πρωί έπινα έναν καφέ και έβγαζα μερικές φωτογραφίες. Ετσι άρχισαν όλα, προσπαθώντας να εστιάσω σε αγαπημένες μου μάρκες, άγνωστες σε πολλούς».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης