Η Εύα Μέντες παραδέχτηκε ότι έκανε πλαστικές επεμβάσεις και για μερικές μετάνιωσε

Η Εύα Μέντες παραδέχτηκε ότι έκανε πλαστικές επεμβάσεις και για μερικές μετάνιωσε

«Δεν φοβάμαι να κάνω μικρό-επεμβάσεις, αλλά έχω μετανιώσει για μερικές».
 

eva_mendes
ΗEva Mendes δεν φοβάται τις αισθητικές επεμβάσεις. Η ηθοποιός του Lost River -που μοιράζεται τις κόρες Esmeralda, 10 ετών, και Amada, 8 ετών, με τον Ryan Gosling- μίλησε για το ότι είναι διατεθειμένη να κάνει περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις αφού κλείσει τα 50, παρά το γεγονός ότι έχει μετανιώσει για ορισμένες στο παρελθόν.

 
«Δεν φοβάμαι να δοκιμάσω πράγματα που είναι ασφαλή», δήλωσε η ηθοποιός του Hitch στους Times σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου. «Οι περισσότερες από αυτές τις μικρές θεραπείες, ας πούμε, είναι αναστρέψιμες. Αν κάνεις μπότοξ, για παράδειγμα, φεύγει αν δεν σου αρέσει».

 
Κλείσιμο
Αποκάλυψε ότι έχει νιώσει απογοητευμένη από τα αποτελέσματα προηγούμενων θεραπειών, τα οποία ευτυχώς ξεθώριασαν με τον καιρό.

«Υπήρξαν φορές που μετάνιωσα για κάτι», είπε, «αλλά μετά απλά ξεθωριάζει».

 
Όσο για την επόμενη επέμβασή της; Σκέφτεται να κάνει λέιζερ στο σαγόνι της, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη φλεγμονή και τον πόνο που νιώθει. Είναι μόνο ένας από τους τρόπους με τους οποίους έχει παρατηρήσει ότι το σώμα της αλλάζει με την ηλικία από τότε που έκλεισε τα 50 νωρίτερα φέτος.

«Αυτός ο αριθμός ακούγεται τρελός», σημείωσε για το ότι γίνεται 50 ετών. «Αισθάνομαι σαν κορίτσι μέσα μου και λέω: “Θεέ μου, δεν είμαι πια κορίτσι”. Ξεχνάω τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό είναι μέρος του να είσαι 50 ετών. Πια κοιτάζω ξεκάθαρα τον πάτο των ορμονικών αλλαγών».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης