Winter Arc: Γιατί σύμφωνα με τη νέα πρόκληση οι στόχοι του νέου χρόνου πρέπει να ξεκινήσουν από τώρα

Winter Arc: Γιατί σύμφωνα με τη νέα πρόκληση οι στόχοι του νέου χρόνου πρέπει να ξεκινήσουν από τώρα

Αυτή μπορεί να είναι η ώθηση που χρειαζόμαστε.

winter_arc_main
Η«εποχή της χειμερίας νάρκης» είναι εδώ και μέσα στο χάος που επικρατεί το φθινόπωρο, η τήρηση της ρουτίνας μας -με τις τρεις φορές την εβδομάδα στο πιλάτες, τον εβδομαδιαίο καφέ με τι φίλες ή η συνέπεια στις επισκέψεις στον θεραπευτή – μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

 
«Θα ξεκινήσω από εβδομάδα» ή «Θα το βάλω στους στόχους του νέου έτους», λέμε συχνά, αναβάλλοντας διαρκώς όλα εκείνα τα οποία θέλουμε να δοκιμάσουμε. Όμως, υπάρχει μια νέα πρόκληση ευεξίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστή ως «Winter Arc» («Χειμερινό Τόξο»), η οποία συνηγορεί υπέρ του να ξεκινήσουμε τώρα (τώρα αμέσως) να θέτουμε σε εφαρμογή τους στόχους μας για το 2025 και, έτσι, να ολοκληρώσουμε το έτος και να υποδεχτούμε το επόμενο πολύ δυναμικά.

Τι είναι το Winter Arc

Κλείσιμο
Το Winter Arc θυμίζει κατά πολύ τη «Θεωρία του Οκτώβρη», η οποία βασίζεται στο ίδιο σκεπτικό – το ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει η χρονιά για να ξεκινήσουμε κάτι νέο. Ίσα ίσα, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για μια νέα αρχή και καινούριους στόχους από τώρα.

Η πρόκληση των 90 ημερών (από την αρχή του Οκτώβρη μέχρι το τέλος του έτους), που δημιουργήθηκε από τον χρήστη του TikTok με όνομα @carlyupgraded, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καθίσουν και να θέσουν στόχους, όπως θα έκαναν λίγο πριν από το τέλος της χρονιάς ή λίγο μετά τον ερχομό της νέας και να τους βάλουν σε εφαρμογή πριν από το τέλος του έτους.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης