Μαρία Καβογιάννη: «Ήταν η πρώτη φορά που πήρα στα χέρια μου μία κούκλα που έμοιαζε με γυναίκα...»

Μαρία Καβογιάννη: «Ήταν η πρώτη φορά που πήρα στα χέρια μου μία κούκλα που έμοιαζε με γυναίκα...»

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για την εμβληματική κούκλα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου, εικονογραφημένου βιβλίου «My Barbie Story».

maria_kavoyianni_photo_0__1_
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 65 χρόνων της Barbie®, η Mattel ανακοινώνει σήμερα, 24 Οκτωβρίου, την κυκλοφορία της ειδικής έκδοσης «My Barbie Story», η οποία περιλαμβάνει συγκινητικές αφηγήσεις από θαυμαστές της Barbie σχετικά με το πώς η εμβληματική κούκλα επηρέασε τη ζωή τους. Η μοναδική συλλογή με 108 ιστορίες και εικόνες από διάσημα πρόσωπα, θαυμαστές και συλλέκτες, είναι διαθέσιμη προς πώληση, με όλα τα έσοδα να υποστηρίζουν την Εθνική Επιτροπή Γυναικών του ΟΗΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Barbie Dream Gap Project για την ανάδειξη των ίσων ευκαιριών για τα κορίτσια.
 
Από το 1959, η Barbie αποτελεί σύμβολο ενδυνάμωσης, ευρηματικότητας και απεριόριστων δυνατοτήτων. Από τις παιδικές περιπέτειες έως τις στιγμές αυτογνωσίας, έχει εμπνεύσει και επιδράσει στη διαμόρφωση της ζωής πολλών ανθρώπων. Για να τιμήσει αυτή την παρακαταθήκη, το βιβλίο «My Barbie Story» προσκαλεί φίλους από όλο τον κόσμο να αναπολήσουν και να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες. Περιλαμβάνει προσωπικές μαρτυρίες από αγαπημένες, διάσημες προσωπικότητες όπως η Dame Helen Mirren, η Claudia Schiffer, η Adwoa Aboah, η Sharon Rooney, η Samantha Cristoforetti. Από την Ελλάδα μοιράστηκε την ιστορία της η Μαρία Καβογιάννη, αναδεικνύοντας τον τρόπο που η Barbie έχει επηρεάσει τη ζωή και τα όνειρά της. Οι εμπνευσμένες αφηγήσεις τους τονίζουν τη διαρκή επιρροή της Barbie σε πολλές γενιές και τομείς, όπως οι Τέχνες, ο Αθλητισμός, η Επιστήμη, η Τεχνολογία, η Μηχανική, τα Μαθηματικά. Στο βιβλίο συμμετέχουν επίσης η Βιργινία Δικαιούλια (αθλήτρια), η Εβελίνα Νικόλιζα (content creator) και η Βενετία Καμάρα (content creator).

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης