Μουντιάλ 2022: Καναδός οπαδός παρακολουθεί από κοντά 41 ματς και σπάει όλα τα ρεκόρ!

Μουντιάλ 2022: Καναδός οπαδός παρακολουθεί από κοντά 41 ματς και σπάει όλα τα ρεκόρ!

Ο Λι Κόρμις, αποφασισμένος να γράψει ιστορία, βρίσκεται καθ' οδόν για Κατάρ και εξηγεί γιατί το εγχείρημά του είναι... δυσκολότερο από όσο φαντάζεται κανείς

Στιγμιοτυπο_οθονης_2022-11-20_011005
Αυτοί είναι στόχοι ζωής! Σαν του Λι Κόρμις, ενός Καναδού... τρελού φίλου του ποδοσφαίρου. Ο Λι λοιπόν θα ταξιδέψει στο Κατάρ ενόψει του Παγκοσμίου Κύπελλου αποφασισμένος να σπάσει το ρεκόρ παρακολούθησης ματς Μουντιάλ, βλέποντας από κοντά 41 παιχνίδια.

Ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ είναι ο Τουλάνι Ενγκόμπο που το 2010 στη Νότια Αφρική παρακολούθησε 31 ματς. Μπορεί να ακούγεται τρομερά διασκεδαστικό, πάντως δεν είναι καθόλου εύκολο.



«Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να με παρακολουθούν δύο άτομα που θα επιβεβαιώσουν πως θα είμαι στη θέση μου σε κάθε λεπτό του αγώνα όπου οι ποδοσφαιριστές θα είναι στο χορτάρι. Δεν θα μπορώ να σηκωθώ ούτε για να πάω στην τουαλέτα παρά μόνο πριν από την έναρξη του αγώνα ή στο ημίχρονο. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να προμηθευτώ τα εισιτήρια για τους αγώνες, συνολικά 41 στα οκτώ γήπεδα του Κατάρ, αλλά πήρα συμβουλές για αυτό από τον κάτοχο του ρεκόρ. Περίμενα μια ζωή για αυτό, να βρεθεί ο Καναδάς σε Παγκόσμιο Κύπελλο, περάσαμε σκοτεινές στιγμές ως εθνική ομάδα και τώρα δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου», ανέφερε πανευτυχής σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τι απαντά ο Άδωνις στον Πολάκη για την επίθεση του Ρουβίκωνα

Μουντιάλ 2022: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις ως τον τελικό

Ανατριχιαστικά βίντεο από τη σύγκρουση αεροπλάνου με πυροσβεστικό στο Περού - Δύο νεκροί και 20 τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK