Ασπίδα προστασίας από τον Τάισον στον Μέσι μετά τις απειλές του Κανέλο: «Εάν τολμήσει να τον πειράξει επιστρέφω στα ρινγκ»

Ασπίδα προστασίας από τον Τάισον στον Μέσι μετά τις απειλές του Κανέλο: «Εάν τολμήσει να τον πειράξει επιστρέφω στα ρινγκ»

Ο Μάικ Τάισον «απάντησε» στον Κανέλο μετά  τις απειλές του Μεξικανού προς τον ποδοσφαιριστή

23484197
O Λιονέλ Μέσι μετά από το παιχνίδι της Αργεντινής με το Μεξικό στο Μουντιάλ του Κατάρ εθεάθη μέσα στα αποδυτήρια να ... κλωτσά στο πάτωμα μια φανέλα του Μεξικού. 

Η κίνηση του αυτή εξόργισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας τον Κανέλο Αλβάρεζ ο οποίος την θεώρησε ως προσβολή προς τη σημαία του Μεξικού. Έτσι αποφάσισε να απειλήσει τον Μέσι μέσα από το Twitter. 



Κλείσιμο
Σε μια σειρά από tweets έγραψε εξαγριωμένος ο Κανέλο: «Ο Μέσι καθαρίζει το πάτωμα με τη φανέλα και τη σημαία μας;» και εν συνεχεία έγραψε: «Θα πρέπει να ζητήσει από τον Θεό να μην τον βρω». Το tweet του περιελάμβανε emoji με γροθιές και βρισιές.

Τον Μέσι υπερασπίστηκε ο Αγκουέρο ο οποίος απάντησε τον Κανέλο ότι ο Λιονέλ δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση.  Εν συνεχεία μπήκαν στη μάχη τα "βαριά" όπλα. Θέση υπέρ του Μέσι πήρε και ο Μάικ Τάισον. 

Ο Αμερικανός πυγμάχος απείλησε με επιστροφή στα ρινγκ εάν ο Κανέλο πειράξει τον Λιονέλ. Ο Αμερικανός είπε  στο BBO Sports: «Κάποιος με το όνομα «Κανέλο» απείλησε τον Μέσι. Αν τολμήσει να αγγίξει τον Μέσι, θα πρέπει να επιστρέψω στο ρινγκ». 

Ο Τάισον ήταν φίλος με τον  Ντιέγκο Μαραντόνα και θαυμάζει την Αργεντινή. 

Για την ιστορία μετά από το παιχνίδι της Αργεντινής με την Πολωνία ο Κανέλο ζήτησε συγνώμη από τον Μέσι. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Φύλλο πορείας» στον παπά Δημήτρη των Αγίων Ισιδώρων αντί για οριστική λύση

Το τελευταίο δύσκολο 24ωρο της «Άριελ» - Παραμένει στο κάδρο και η Αττική

Νέα καταγγελία ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ