Μουντιάλ 2022: Πέντε ποδοσφαιριστές της Super League συνεχίζουν στους «16»
Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Σισέ, Ινμπεόμ, Ουί Τζο) και δύο της ΑΕΚ (Σιμάνσκι, Βίντα) θα αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες στα νοκ άουτ
Η Super League 1 εκπροσωπήθηκε με 13 ποδοσφαιριστές στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ και 5 από αυτούς συνεχίζουν στους «16».
Πρόκειται για τους Σισέ, Ινμπεόμ και Ουί Τζο τουΟλυμπιακού αλλά και τους Βίντα και Σιμάνσκι της ΑΕΚ.
Η Σενεγάλη του Σισέ θα παίξει την Κυριακή (21:00) με την φιναλίστ του Euro 2020, την Αγγλία, ενώ η Νότιος Κορέα των Ουί Τζο και Ινμπεόμ θα αγωνιστεί την Δευτέρα (21:00) με τη Βραζιλία.
Η Κροατία του Ντομαγκόι Βίντα θα κοντραριστεί για μια θέση στους "8" με την Ιαπωνία την Δευτέρα (17:00) και η Πολωνία του Νταμάν Σιμάνσκι θα παίξει με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία την Κυριακή στις 17:00.
Αποκλείστηκαν στους ομίλους οι: Χατζισαφί-Μοχαμαντί (Ιράν-ΑΕΚ), Πινέδα (Μεξικό-ΑΕΚ), Κουντέ (Καμερούν-Ολυμπιακός), Νκουλού (Καμερούν-Άρης), Ντέρεκ Κορνέλιους (Καναδάς-Παναιτωλικός), Ζίβκοβιτς (Σερβία-ΠΑΟΚ) και Κεχρίντα (Τυνησία-Ατρόμητος).