Μουντιάλ 2022: Γουόκερ και Στόουνς υιοθέτησαν μια γάτα πριν αποχωρήσουν από το Κατάρ

Οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας επιστρέφουν σπίτι χωρίς το πολυπόθητο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν έμειναν με άδεια χέρια όταν έφυγαν από την προπονητική τους βάση στο «Al Wakrah» την Κυριακή (11/12)

Οι Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς που ξεκίνησαν βασικοί για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην ήττα με 2-1 του Σαββάτου από τη Γαλλία, έγιναν φίλοι με μια αδέσποτη τιγρέ γάτα κατά τη διάρκεια της παραμονής των τεσσάρων εβδομάδων στο Κατάρ. Ο Στόουνς ονόμασε τον νέο όμορφο αιλουροειδές σύντροφό τους Ντέιβ, ενώ ο Γουόκερ είχε πει ότι σχεδίαζαν να υιοθετήσουν τη γάτα και να την φέρουν σπίτι στην Αγγλία, αν τελικά θριαμβεύσουν τα Τρία Λιοντάρια στη διοργάνωση.

Παρά το γεγονός ότι το όνειρο της κατάκτησης «έσβησε» φαίνεται ότι οι παίκτες δέθηκαν με τον Ντέιβ. Η γάτα μεταφέρθηκε σε μια τοπική κτηνιατρική κλινική για εξετάσεις και εμβολιασμούς και θα περάσει τέσσερις μήνες σε καραντίνα πριν από τη μεταφορά της στο Μάντσεστερ και την Σίτι, ή στη φροντίδα του Στόουνς ή του Γουόκερ, που παίζουν και οι δύο για τους πρωταθλητές της Premier League. «Ήταν εκεί μια μέρα, οπότε τον υιοθετήσαμε, εγώ και ο Στόουνς», είπε ο Γουόκερ στο επίσημο κανάλι μέσων ενημέρωσης της αγγλική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FA).

Ο Ντέιβ δεν είναι ο μόνος γάτος που έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στο Κατάρ. Πριν από την ήττα της στον προημιτελικό από την Κροατία, στη συνέντευξη Τύπου της Βραζιλίας εισέβαλε μια γάτα που κάθισε μπροστά στις κάμερες, δίπλα στον επιθετικό Βινίσιους Τζούνιορ, πριν ο υπεύθυνος Τύπου την απομακρύνει κάπως άγαρμπα.







Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Θόλωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε» είπε η 17χρονη για την δολοφονία της 23χρονης

«Παρέλαση» κακοκαιριών μέχρι τα τέλη της εβδομάδας - Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα

Κυνηγητό e-αποδείξεων για έκπτωση φόρου έως 2.300 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr