Μουντιάλ 2022: Ο Μόντριτς ευχήθηκε να το πάρει ο «καλύτερος της Ιστορίας», Μέσι

Τον τίτλο του κορυφαίου της ιστορίας έδωσε στον Λιονέλ Μέσι ο Λούκα Μόντριτς και του ευχήθηκε να κατακτήσει το Μουντιάλ του Κατάρ

Στην κατά πάσα πιθανότητα τελευταία του παράσταση ως ποδοσφαιριστής σε Παγκόσμιο Κύπελλο ο Λούκα Μόντριτς αναγνώρισε το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με την «Ole».

Μετά το 3-0 της Αργεντινής επί της Κροατίας ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε χαρακτήρα χαιρετώντας όλους τους αντιπάλους του και κυρίως τους Άνχελ Ντι Μαρία και Μέσι, για να δηλώσει έπειτα το τέλος του αγώνα σύμφωνα πάντα με το αργεντινίνικο Μέσο: «Αν όλα πάνε καλά θα κερδίσει αυτό το Μουντιάλ. Είναι ο καλύτερος παίκτης της Ιστορίας και το αξίζει. Κάνει ένα τρομερό Παγκόσμιο δείχνοντας την ποιότητα και το μεγαλείο του σε κάθε ματς».



Σε on camera δηλώσεις του ο Κροάτης μέσος ανέφερε ότι η ομάδα του άξιζε περισσότερα από το ματς, το οποίο έληξε με εις βάρος της 3-0, ενώ έδωσε ραντεβού για τον μικρό τελικό.

«Δεν ήταν γραφτό να γίνει. Θέλαμε ακόμη έναν τελικό αλλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για την τρίτη θέση. Πρέπει να συγχαρούμε την Αργεντινή. Παίξαμε καλά και ελέγξαμε το παιχνίδο, αλλά ένα κόρνερ που δεν μας έδωσε και το πέναλτι ήταν αυτά που άλλαξαν τη ροή. Ο Άλβαρες σούταρε και συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δόθηκε αυτό το πέναλτι.

Δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτητές, αλλά είναι αδύνατο να μην το κάνω. Είναι ένας από τους χειρότερους που έχω δει και δεν μιλάω μόνο για σήμερα. Τον έχω ξανά πετύχει και δεν θυμάμαι τα καλύτερα. Είναι σκέτη καταστροφή ο άνθρωπος. Αλλά δεν θέλω να μειώσω την αξία της πρόκρισης της Αργεντινής. Αξίζει που είναι στον τελικό. Αλλά το πέναλτι μας κατέστρεψε», σχολίασε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr