Μουντιάλ 2022: «Ο Γκριεζμάν έχει τρεις πνεύμονες», είπε ο πατέρας του

Μουντιάλ 2022: «Ο Γκριεζμάν έχει τρεις πνεύμονες», είπε ο πατέρας του

Ο Αλέν Γκριεζμάν, πατέρας του Αντουάν, σχολίασε στο «BFMTV» τη σπουδαία εμφάνιση του γιου του, κόντρα στο Μαρόκο (2-0) στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

26587426
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Γαλλίας και Μαρόκου (2-0). Αλλά αυτό δεν εκπλήσσει πραγματικά τον πατέρα του, Αλέν, που ως καλεσμένoς του BFMTV το πρωί της Πέμπτης (15/12) σχολίασε τα πεπραγμένα του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γκριεζμάν ο πρεσβύτερος υπενθύμισε ότι ο παίκτης της Γαλλίας ήταν ήδη εξοικειωμένος με αυτόν τον νέο ρόλο του.



Κλείσιμο
«Ναι, τον ανακαλύπτω ξανά, είναι σε διαφορετικό ρόλο», σημείωσε. «Αλλά στο Μακόν όταν ήταν μικρός, έπαιζε στη μεσαία γραμμή και, όταν μεγάλωσε, τον βάλαμε στην επίθεση. Δεν εκπλήσσομαι. Είναι ένα αγόρι που βλέπει το παιχνίδι πριν από τους άλλους, ξέρει ότι θα δώσει την μπάλα αμέσως μόλις την πάρει. Έχει τρία πνευμόνια, τρέχει, κάνει τάκλιν, είναι καλό για μια ομάδα την ανακουφίζει».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp1uwkrh8i7t)


Από την άλλη, δίνει μικρή σημασία στο τρόπαιο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα (MVP) που έλαβε ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία της γαλλικής ομάδας (28). «Είναι μια ομάδα. Οι Χρυσές Μπάλες και οι ατομικές διακρίσεις... Είναι ένα ομαδικό, είναι ένα συλλογικό άθλημα, όχι ένα ατομικό».


Ο πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018 μπορεί πλέον να αναπνεύσει μετά από 90 λεπτά... αγωνίας: «Είμαι πολύ περήφανος, ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση με δύο πολύ καλές ομάδες. Ναι, μπορείς να πεις ότι ήταν πολύ κοντά, το Μαρόκο έπαιξε πολύ καλά. Είναι δύο καλές ομάδες. Φοβήθηκα πολύ».

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα και στην Ελλάδα για δωροληψία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την Εύα Καϊλή

«Προηγήθηκε πάλη του φονικού στο Μαρούσι, δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», λέει ο δικηγόρος της 17χρονης

Ζευγάρι Ελλήνων δασκάλων σε σερβοκροατικό καρτέλ ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK