Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της θρυλικής πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της θρυλικής πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βαθύ λαρύγγι» σε έγχρωμες λήψεις από τη δεκαετία του 1970

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της θρυλικής πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς

«Ντυμένη» μόνο με σκιές, φορώντας λουλούδια στα μαλλιά, «καλύπτοντας» το σώμα της με διάφανη πλαστική μεμβράνη, αιθέρια, σύμβολο ερωτισμού… Η θρυλική ηρωίδα της ταινίας «Βαθύ λαρύγγι», Λίντα Λάβλεϊς, ζει ξανά μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζεται σε έκθεση στο Μουσείο του Σεξ στη Νέα Υόρκη.





Η 24χρονη τότε, Λίντα Σούζαν Μπόρμαν, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Μίλτον Γκριν το 1973, ένα χρόνο μετά το γύρισμα της ταινίας που αποτέλεσε σημείο καμπής για τη βιομηχανία του πορνό και την κατέστησε μία από τις πιο καλτ φιγούρες των ερωτικών ταινιών.





Επί 40 χρόνια περίπου, όπως αναφέρει η Daily Mail, κανείς δε γνώριζε που βρίσκονταν αυτές οι φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν για να αναδειχθεί η ηθοποιός.





Ωστόσο, τον περασμένο Ιούλιο κατά τη διάρκεια δημοπρασίας ανασύρθηκαν από τα σκονισμένα ράφια και αποκάλυψαν τη μαγεία και τη μοναδική κίνηση της Λάβλεϊς.





Οι Κέβιν και Γιούλια Ματέι, ιδρυτές της YK Gallery Inc, αγόρασαν ολόκληρη τη συλλογή και έπειτα από πολύμηνη επεξεργασία, την απέδωσαν ψηφιακά, με αποτέλεσμα να έχουν στην κατοχή τους 28 πορτρέτα της ηθοποιού, η οποία πέθανε σε ηλικία 53 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στην απόλυτη ένδεια καθώς δεν είχε διασφαλίσει δικαιώματα για την ταινία που την ανέδειξε.





«Αυτή η συλλογή μπορεί να αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει την Λάβλεϊς, καθώς είναι διαφορετική η υφή των πορτρέτων», δήλωσε ο Κέβιν Ματέι και συμπλήρωσε πως πρόκειται για μία ματιά στην φιλοδοξία της να γίνει πραγματική σταρ.





Την ίδια στιγμή, ο Γκριν φέρεται να τράβηξε περίπου 2.000 λήψεις της ηθοποιού ανάμεσα στα γυρίσματα των ταινιών «Βαθύ Λαρύγγι» και «Βαθύ Λαρύγγι 2», αλλά μοναχά εκείνες του ζεύγους Ματέι θα εκτεθούν από τις 9 Δεκεμβρίου στο Μουσείο του Σεξ.

 

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης