Αυστραλία: 60.000 κόσμος στα εγκαίνια σουβλατζίδικου

Τόσο εντυπωσιακή είναι η ανάπτυξη που όταν πριν από λίγες μέρες άνοιξε ένα νέο εμπορικό κέντρο με εστιατόρια souvlakihut, συγκεντρώθηκαν 60.000 άνθρωποι, γεγονός που προβλήθηκε από τον τοπικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του και το έκτο souvlakihut στην πολιτεία του Κουϊνσλαντ και μάλιστα το πρώτο σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Χρυσής Ακτής.

Η επιχείρηση των ομογενών Γιάννη και Βασίλη Φωτιάδη που ξεκίνησαν από τη Μελβούρνη με στόχο να βάλουν το σ

Τόσο εντυπωσιακή είναι η ανάπτυξη που όταν πριν από λίγες μέρες άνοιξε ένα νέο εμπορικό κέντρο με εστιατόρια souvlakihut, συγκεντρώθηκαν 60.000 άνθρωποι, γεγονός που προβλήθηκε από τον τοπικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του και το έκτο souvlakihut στην πολιτεία του Κουϊνσλαντ και μάλιστα το πρώτο σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Χρυσής Ακτής.

Η επιχείρηση των ομογενών Γιάννη και Βασίλη Φωτιάδη που ξεκίνησαν από τη Μελβούρνη με στόχο να βάλουν το σουβλάκι στο πιάτο όλων είναι σίγουρο ότι τα πάει πολύ καλά σε όλη την Αυστραλία.

«Όταν ξεκινήσαμε, πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, έπρεπε να γνωρίσουμε το σουβλάκι ως γεύση στον κόσμο. Ιδιαίτερα στην περιοχή της Χρυσής Ακτής, ήταν άγνωστο. Οι κάτοικοι της περιοχής δοκίμαζαν σουβλάκι μία φορά τον χρόνο στο ελληνικό πανηγύρι της τοπικής Ελληνικής Κοινότητας. Σήμερα, όλοι γνωρίζουν τη γεύση χάρη στα εστιατόρια του souvlakihut, έξι συνολικά στον αριθμό τους» λέει ο κ. Φιλίππου που έφυγε από την Μελβούρνη προκειμένου να «πάει» το souvlakihut του Κουϊνσλαντ. Σε όλη την Αυστραλία η souvlakihut διαθέτει πλέον δεκάδες εστιατόρια.

Όπως λέει ο κ. Φιλίππου, τώρα πια οι διαχειριστές πολλών εμπορικών κέντρων που βρίσκονται υπό κατασκευή στην περιοχή και σε ολόκληρη την πολιτεία του Κουϊνσλαντ ζητούν από το souvlakihut να «μπει» στον κατάλογο των εστιατορίων που στεγάζουν.

Τα επιχειρηματικά σχέδια του souvlakihut είναι ενδεικτικά της -μέχρι στιγμής- μεγάλης του επιτυχίας. «Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια σχεδιάζουμε το άνοιγμα 80 συνολικά εστιατορίων souvlakihut σε κάθε γωνιά της πολιτείας», λέει ο κ. Χάρης Φιλίππου που έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι η επιχειρηματική επιτυχία των ομογενειακών εστιατορίων είναι εξασφαλισμένη πια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr