Μέτρον άριστον και στο σνίτσελ!
23.09.2010
15:10
«Χορταστικά» προβλήματα με την τοπική εφορία αντιμετωπίζει ένας εστιάτορας στη Γερμανία, γιατί οι μερίδες με σνίτσελ ή με κοτολέτες από μοσχάρι που ετοιμάζει για τους πελάτες του, σε μια εργατική συνοικία της Σαξονίας, είναι μεγαλύτερες του μέσου όρου.
«Χορταστικά» προβλήματα με την τοπική εφορία αντιμετωπίζει ένας εστιάτορας στη Γερμανία, γιατί οι μερίδες με σνίτσελ ή με κοτολέτες από μοσχάρι που ετοιμάζει για τους πελάτες του, σε μια εργατική συνοικία της Σαξονίας, είναι μεγαλύτερες του μέσου όρου.
Ο Γκέρχαρντ Κάλτσοϊερ είπε ότι τα τεράστια σνίτσελ του είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην πόλη Χαμερμπρίκε και πουλάει σχεδόν 70 πιάτα ημερησίως. Πρόσθεσε ότι οι εφοριακοί πιστεύουν πως πουλάει 200 μερίδες την ημέρα, με βάση την ποσότητα του κρέατος που αγοράζει και συνεπώς τον κάλεσαν να πληρώσει μεγαλύτερο φόρο με βάση έναν υψηλότερο αριθμό πωλήσεων.
"Αν πρόσφερα μικρότερες μερίδες στην κανονική τιμή όπως αυτή, δεν θα είχα κανέναν πελάτη γιατί η μερίδα αυτή δεν θα τους χόρταινε", τόνισε υπογραμμίζοντας ότι οι πελάτες του είναι εργάτες.
Ο Γκέρχαρντ Κάλτσοϊερ είπε ότι τα τεράστια σνίτσελ του είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην πόλη Χαμερμπρίκε και πουλάει σχεδόν 70 πιάτα ημερησίως. Πρόσθεσε ότι οι εφοριακοί πιστεύουν πως πουλάει 200 μερίδες την ημέρα, με βάση την ποσότητα του κρέατος που αγοράζει και συνεπώς τον κάλεσαν να πληρώσει μεγαλύτερο φόρο με βάση έναν υψηλότερο αριθμό πωλήσεων.
"Αν πρόσφερα μικρότερες μερίδες στην κανονική τιμή όπως αυτή, δεν θα είχα κανέναν πελάτη γιατί η μερίδα αυτή δεν θα τους χόρταινε", τόνισε υπογραμμίζοντας ότι οι πελάτες του είναι εργάτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr