Είναι πάλι μαζί και περιμένουν παιδί!

Είναι πάλι μαζί και περιμένουν παιδί!

Ο χωρισμός τους στις αρχές του καλοκαιριού ξάφνιασε την καλλιτεχνική Αθήνα. Οπως ακριβώς και η επανασύνδεσή τους και το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης που θα τους κάνει δύο ευτυχισμένους γονείς

Σχέσεις εξ αποστάσεως
Είναι πάλι μαζί και περιμένουν παιδί!
Αν η είδηση του χωρισμού τους μέσα στο φετινό καλοκαίρι έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε αυτή -στους ελάχιστους που τη γνωρίζουν- της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, η Φωτεινή Δάρρα έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό από προσώπου γης επειδή βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια -παρά το θερινό break στη σχέση της με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της Δημήτρη Παπαδημητρίου- όχι μόνο ζει πλέον ευτυχισμένη στην αγκαλιά του παντοτινού της αγαπημένου διανύοντας τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά έχει παραμερίσει πλέον και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα - με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτή που ήθελε το ζευγάρι να μεταβαίνει περί τα τέλη του καλοκαιριού στο μυθικό στούντιο ηχογραφήσεων Black Rock Studios στη Σαντορίνη, με το οποίο συνεργάζονται πολλοί εγχώριοι αλλά και διεθνούς φήμης σταρ, προκειμένου να ηχογραφήσει το νέο της CD. Πρόκειται για μια δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του Νοεμβρίου και θα διαθέτει για μια ακόμη φορά την καλλιτεχνική σφραγίδα του συνθέτη-συντρόφου της, που επί πολλά χρόνια επένδυσε στο ταλέντο της.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ταξίδεψαν μέχρι τη Σαντορίνη για την ηχογράφηση, προσπαθώντας να είναι όσο πιο διακριτικοί μπορούσαν, καθώς δεν ήθελαν να δώσουν λαβές για σχόλια. «Το θέμα της εγκυμοσύνης αφορά τους ίδιους», αποκαλύπτουν άνθρωποι που τους γνωρίζουν και συνεχίζουν: «Η δημοσιότητα δεν τους άρεσε ποτέ διότι είναι άνθρωποι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Είναι ένα ζευγάρι που ήθελε πάντα να προβάλλεται για τη δουλειά του και όχι για την προσωπική του ζωή». Οπως ακριβώς έπραξαν και κατά την περίοδο του σύντομου χωρισμού τους, ο οποίος έγινε αντιληπτός από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του Δημήτρη Παπαδημητρίου στις αρχές του καλοκαιριού, με τον ίδιο να εμφανίζεται μελαγχολικός και προβληματισμένος.

Ο άνθρωπος αυτός, που αποτελούσε πηγή θετικής ενέργειας για το περιβάλλον του, είχε χάσει ακόμη και το χαμόγελό του. Κυκλοφορούσε μόνος και περνούσε την ώρα του ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας κάποιο βιβλίο, μεταδίδοντας στους πάντες το μήνυμα ότι η μοναχική πορεία που διένυε του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ενας πραγματικός εφιάλτης, ο οποίος, όπως φαίνεται, ανήκει πλέον στο παρελθόν...

Η επανασύνδεση και οι αλλαγές στη μεζονέτα του Παλαιού Φαλήρου

Μια επίσκεψη της Φωτεινής Δάρρα στον γυναικολόγο αρκούσε για να ξαναφέρει κοντά το ζευγάρι. Η είδηση ήχησε χαρμόσυνα τόσο στα δικά της αφτιά όσο και σε εκείνα του παντοτινού αγαπημένου της Δημήτρη Παπαδημητρίου. Αλλωστε η σχέση τους ήταν πολύχρονη και παρότι δεν οδήγησε σε γάμο -πολλές φορές προγραμματίστηκε, με τελευταία εκείνη στην Αίγυπτο, όπου εξωγενείς παράγοντες επέβαλαν τη ματαίωσή του- ήταν θυελλώδης και καρμική. Αλλωστε η ίδια η Φωτεινή Δάρρα σε παλαιότερες συνεντεύξεις της είχε εξηγήσει τι σημαίνει ευτυχία στο πλευρό του μέντορά της: «Η πνευματική και καλλιτεχνική συνύπαρξη οδήγησε τελικά στην ένωση των ζωών μας, δηλαδή στη συμβίωση», είχε πει, μη διστάζοντας να προχωρήσει και σε περαιτέρω λεπτομέρειες: «Η σχέση αυτή είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Είναι ρεύμα ισχυρής τάσης γιατί παράλληλα μεγαλώνεις και υψώνεσαι κι εσύ. Πρέπει να παραδεχτώ ότι μια τέτοια σύνδεση είναι τόσο ισχυρή που ομολογώ ότι ναι, είναι ευλογία!».

Ακόμη μεγαλύτερη ευλογία είναι ωστόσο ο ερχομός ενός παιδιού από έναν άνθρωπο που σου έχει σημαδέψει τόσο απόλυτα τη ζωή. Η είδηση της εγκυμοσύνης έφερε νέο αέρα στο σπίτι του συνθέτη, στο Παλαιό Φάληρο, που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε άδειο και σκοτεινό χωρίς τη Φωτεινή του. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο ακόμη και για αλλαγή του ντεκόρ λόγω της προετοιμασίας του παιδικού δωματίου. Ο άνθρωπος που έχει γνωρίσει την επαγγελματική καταξίωση με τις νότες και τις ζωντανές του εμφανίσεις ποτέ δεν φανταζόταν ότι μετά την καταχνιά θα ερχόταν στην ζωή του τέτοια νηνεμία. Η «Φωτεινούλα» του, όπως αποκαλεί τη γυναίκα της ζωής του και μούσα του σε γνωστούς, συνεργάτες και φίλους, είχε κρατήσει ως έκπληξη το καλύτερο: τον ερχομό του παιδιού τους!




Ο υπερπροστατευτικός συνθέτης και η συνεργασία που αναβάλλεται για αργότερα

Η αλήθεια είναι ότι, παρά τις αλλαγές στην προσωπική ζωή του, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν έπαψε πο-
τέ να βρίσκεται σε επαγγελματικό πυρετό. Ολο το καλοκαίρι συνέθετε τραγούδια -κάποια, όπως λέγεται, για τη Φωτεινή του-, ενώ διοικούσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στην οποία κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, δεχόταν πολλές προτάσεις προκειμένου να παρουσιάσει μέρος της δουλειάς του σε ιδιαίτερα «πρεστιζάτους» χώρους, όπως το Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής. Παρόλο που όσοι τον πλησίαζαν του πρότειναν και τη συμμετοχή της Φωτεινής Δάρρα, την οποία ούτως ή άλλώς επιλέγει πάντα, εκείνος απαντούσε διακριτικά ότι η Δάρρα θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη του φθινοπώρου και μετά: «Δεν μιλούσε φανερά για εγκυμοσύνη, αλλά ήταν σαν να το υπονοούσε», ισχυρίζονται γνωστοί του. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα που του τέθηκε ευθέως το ερώτημα ποιος είναι ο λόγος που εκείνη αδυνατεί να παραστεί σε κάποια συναυλία, η απάντηση ήταν η ίδια: «Διότι υπάρχουν υποχρεώσεις που το καθιστούν αδύνατο».

Αυτή είναι μόνο μία από τις λεπτομέρειες της νέας ζωής του Δημήτρη Παπαδημητρίου, αφού υπάρχουν κι άλλες, όπως το ότι ο γνωστός συνθέτης έχει γίνει ένας υπερπροστατευτικός σύντροφος απέναντι στη γυναίκα που σημάδεψε όσο καμία άλλη τη ζωή και κατά κάποιους την καριέρα του: «Πάντα τη φρόντιζε, αυτή τη φορά όμως έχει συνεχώς την έγνοια της», ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες και συμπληρώνουν: «Με την τρυφερότητα που τον διακρίνει, φροντίζει να μην της λείπει απολύτως τίποτα, ιδιαίτερα σε μια τόσο ιδιαίτερη εποχή που λόγω εγκυμοσύνης η Φωτεινή είναι ιδιαίτερα ευάλωτη. Ακόμη κι όταν βρίσκεται μακριά από το σπίτι τής τηλεφωνεί πολύ συχνά για να βεβαιωθεί ότι είναι ήρεμη και πως όλα πάνε καλά».

Η Φωτεινή Δάρρα φρόντισε να ξαναμπεί η χαρά στη μεζονέτα του Παλαιού Φαλήρου, αυτή τη φορά μέσα από το χαμόγελο ενός μωρού...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ