Το Fuel Pass 2 δεν είναι για όλους...
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιούλιο έως και Σεπτέμβριο.
Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, και ψηφίζεται σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου από την ολομέλεια της Βουλής, παρέχεται σε φυσικά πρόσωπα, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, οικονομική διευκόλυνση προς τον σκοπό συμβολής στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022.
Το συνολικό ποσό της οικονομικής διευκόλυνσης κυμαίνεται από 45 έως 100 ευρώ ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και του τόπου κατοικίας του δικαιούχου καθώς και του τρόπου καταβολής της (ψηφιακή κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr