Ελλάδα: Τι γίνεται με το diesel;

Ελλάδα: Τι γίνεται με το diesel;

Το υψηλότερο ποσοστό ανόδου σημείωσαν οι πωλήσεις των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων και ακολουθούν τα ηλεκτρικά, plug-in hybrid και υγραεριοκίνητα οχήματα.

Ελλάδα: Τι γίνεται με το diesel;

Τα πετρελαιοκίνητα, ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά και υγραεριοκίνητα μοντέλα κατάφεραν να σημειώσουν άνοδο τον Φεβρουάριο του 2023 και όλα τα υπόλοιπα καύσιμα να καταγράψουν πτώση σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΑΑ).

Μάλιστα το ποσοστό ανόδου των diesel οχημάτων ανήλθε σε 2,8% και ακολουθούν τα ηλεκτρικά και τα plug-in Hybrid με ποσοστό ανόδου 1,6% ενώ τα οχήματα που κινούνται και με Υγραέριο σημείωσαν οριακή άνοδο 0,1%.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης