Νέα μόδα: Μέσω social media κλέβουν το αυτοκίνητο (+video)

Νέα μόδα: Μέσω social media κλέβουν το αυτοκίνητο (+video)

Το κακό με τα social media όσο πάει και χειροτερεύει. Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα τρελή ιδέα, η οποία προκύπτει από το πουθενά και ξαφνικά δημιουργεί ένα trend που σε κάποιες περιπτώσεις μόνο προβλήματα δημιουργεί.

Νέα μόδα: Μέσω social media κλέβουν το αυτοκίνητο (+video)

Η νέα τρέλα αφορά ένα challenge όπως λέγονται και αυτή τη φορά σχετίζεται με παλαιότερα αυτοκίνητα κατά κύριο λόγο της Kia και λιγότερο της Hyundai. Ονομάζεται "Kia Challenge" και διακινείται μέσω του Tik Tok αλλά και του YouTube προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ.

Το «Kia Challenge» δείχνει στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πώς να κλέψουν κάποια συγκεκριμένα μοντέλα Kia και Hyundai αφαιρώντας απλώς το πλαστικό κάλυμμα κάτω από την κολόνα του τιμονιού και χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

Το θέμα αρχικά κυκλοφόρησε και διαδόθηκε στο Μιλγουόκι, όπου ήδη υπήρχε μία ομάδα νεαρών ως "Kia Boys", οι οποίοι έχουν γίνει γνωστοί για κλοπές αυτοκινήτων και επικίνδυνη οδήγηση σε διάφορα "παιχνίδια" που σκαρφίζονται.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή