
F1: «Δονήσεις» στη Θεσσαλονίκη
Το Red Bull Showrun θα έχει πολλούς πρωταγωνιστές, αλλά η πρωταθλήτρια Red Bull RB7 θα κλέψει την παράσταση.

Τα φημισμένα πια Showruns έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, προσφέροντας απλόχερα δόσεις αδρεναλίνης σε εκατοντάδες χιλιάδες θεατές. Με αυτά, η Red Bull δεν τους δίνει απλά μία γεύση από τον μαγικό κόσμο της Formula 1. Μεταφέρει τον κόσμο της F1 στη δική τους έδρα. Σε αστικό περιβάλλον.
Γεννημένη πρωταθλήτρια
Το μενού θα έχει πολλά και εντυπωσιακά αλλά η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ημέρας, δεν θα είναι άλλη από την εμβληματική RB7. Ένα μονοθέσιο που «γεννήθηκε» στις εγκαταστάσεις του Μίλτον-Κινς και σχεδιάστηκε από τον δαιμόνιο Άντριαν Νιούι και την ομάδα του.
Μία πρωταθλήτρια, αφού το 2011 κατέκτησε τους παγκόσμιους τίτλους κατασκευαστών αλλά και οδηγών διά χειρός Σεμπ Φέτελ. Κατέκτησε 18 από τις 19 pole positions εκείνης της σεζόν. Τις 15 φορές με poleman τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φέτελ και 3 με τον Μαρκ Γουέμπερ. Είδε πρώτη την καρό σημαία 12 φορές, με τον Γερμανό ενώ ο Αυστραλός πρόσθεσε στη συγκομιδή τη νίκη στη Βραζιλία, στο φινάλε της σεζόν.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr