Οδηγούμε το νέο Jeep Avenger e-Hybrid - Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει;

Οδηγούμε το νέο Jeep Avenger e-Hybrid - Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει;

Η Jeep επεκτείνει ακόμα περισσότερο την γκάμα των βενζινοκίνητων Avenger, με μία πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά «ψαγμένη» υβριδική έκδοση - Πότε έρχεται και πόσο θα κοστίζει;

240312225553_JEEP-AVENGER-E-HYBRID-1

Η παρουσίαση του Avenger υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα στην ιστορία της Jeep. Η ιστορική αμερικανική μάρκα έφερε στην αγορά ένα αυτοκίνητο που είχε πολλές -και μάλλον δύσκολες πρεμιέρες- όπως για παράδειγμα ότι ήταν το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό, το πρώτο με τόσο μικρές διαστάσεις και εκείνο που είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με γνώμονα τις ανάγκες της Ευρώπης και όχι της born in the USA κοσμοθεωρίας που αποτελεί το DNA της μάρκας.

Με την αμέριστη υποστήριξη του γκρουπ Stellantis αλλά και με εμπνευσμένες σχεδιαστικές και μηχανολογικές επιλογές, το Jeep Avenger αποδείχτηκε ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της προηγούμενης χρονιάς. Τα βραβεία ήρθαν το ένα πίσω από το άλλο (το πρώτο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ευρώπη με καταγωγή από την Αμερική!). Η αποδοχή από τους ειδικούς ήταν γενικευμένη και χωρίς δισταγμούς ή «ναι μεν αλλά».




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network