Η πρώτη επιλογή για τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η πρώτη επιλογή για τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν μόνο κορυφαία ελαστικά που συμφωνούν με τα ανώτατα ποιοτικά πρότυπα.

Η πρώτη επιλογή για τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Διασφαλίζουμε ότι τα ελαστικά Continental θα ικανοποιούν όλες αυτές τις προδιαγραφές, από τη μέγιστη ταχύτητα μέχρι το φρενάρισμα σε βρεγμένο και σε στεγνό δρόμο, τον χειρισμό, την άνεση, το επίπεδο θορύβου και τη χιλιομετρική απόδοση.


Οι μηχανικοί μας εκτελούν
Κλείσιμο
περισσότερες από 100 διαφορετικές δοκιμές καθώς και πολλές αρχικές δοκιμές ασφάλειας – για να διασφαλίσουν ότι κάθε ελαστικό πρώτης τοποθέτησης θα ταιριάζει τέλεια στο όχημα, είτε είναι σπορ αυτοκίνητο, είτε βαν ή ηλεκτρικό. Μόνο το σωστό σετ ελαστικών διασφαλίζει ότι η απόδοση του οχήματος στο χαρτί θα μεταφράζεται και σε απόδοση στον δρόμο.

Κατορθώσαμε να πετύχουμε την έγκριση διεθνών αυτοκινητοβιομηχανιών ώστε να είμαστε οι προμηθευτές τους σε ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.



Ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι η μοναδική Γερμανική μηχανολογική πείρα μας στα ελαστικά και η εξαιρετική τεχνογνωσία μας έχουν το αποτέλεσμα να έχουμε αναδειχθεί οι κορυφαίοι παραγωγοί ελαστικών πρώτης τοποθέτησης για αυτοκινητοβιομηχανίες όλου του κόσμου.

Σχεδόν ένα στα τρία αυτοκίνητα που παράγονται στην Ευρώπη βγαίνει από το εργοστάσιο εξοπλισμένο με ελαστικά Continental. 

Έτσι αναδειχθήκαμε σε πρώτη επιλογή της Ευρώπης από όλους τους κατασκευαστές ελαστικών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης