Επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο υαλοκαθαριστήρα

To ολοκληρωμένο πρόγραμμα Υαλοκαθαριστήρων Würth περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που καλύπτει πάνω από το 99% της αγοράς των επιβατικών οχημάτων και πάνω από το 93% της αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων και φορτηγών.

Κατάλληλοι για όλα τα οχήματα με εργοστασιακό εξοπλισμό ή με άγκιστρο σύνδεσης.

Οι υαλοκαθαριστήρες Würth διαθέτουν:
- στιβαρό σύστημα μεταλλικών στηριγμάτων
- συνδέσεις αρθρώσεων με πριτσίνια από ανοξείδωτο μέταλλο
- Ανοξείδωτο πείρο αρθρώσεων με πλαστικό έδρανο

Με την ομοιόμορφη δύναμη πίεσης σε όλο το μήκος του υαλοκαθαριστήρα, μειώνεται η φθορά και αυξάνεται η διάρκεια ζωής. Έχουν άριστη συμπεριφορά – ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες (>130 km/h)

Οι υαλοκαθαριστήρες Würth εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα καθαρισμού και αθόρυβη λειτουργία σε όλα τα σημεία του παρμπρίζ.


  
Έχουν μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και παραδίδονται σε επανακλειόμενη, ανακυκλούμενη μεμονωμένη συσκευασία, φιλική προς το περιβάλλον.

Για να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο υαλοκαθαριστήρα για το όχημα σας πατήστε εδώ, αλλά και γνωρίστε γενικότερα τις αποτελεσματικές και δοκιμασμένες Λύσεις & Συστήματα που προσφέρουμε στον επαγγελματία. 

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας www.wurth.gr και ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των Προϊόντων μας, καθώς και το δίκτυο καταστημάτων μας.

Περισσότερα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω έντυπα: 








Aκολουθήστε μας!






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr