Μπέρδεμα με την υπόθεση ληστείας του Ράιαν Λόχτι!

Μπέρδεμα με την υπόθεση ληστείας του Ράιαν Λόχτι!

Οι αρχές δεν έχουν βρει επαρκή στοιχεία ενώ δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός ταξί – Σε συνδυασμό με τις αντιφατικές καταθέσεις των Λόχτι, Φέιγεκν ζητήθηκε να τους απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, αλλά ο Λόχτι έχει ήδη φύγει

Μπέρδεμα με την υπόθεση ληστείας του Ράιαν Λόχτι!
Νέα τροπή παίρνει η ιστορία με την ληστεία των Ράιν Λόχτι και των άλλων τριών μελών της κολυμβητικής ομάδας των ΗΠΑ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος των αγωνισμάτων της κολύμβησης ο Λόχτι και οι τρεις συναθλητές του έφυγαν από το Ολυμπιακό Χωριό και πήγαν στο πάρτι που γινόταν στο σπίτι της γαλλικής αποστολής.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του Λόχτι επιστρέφοντας από το πάρτι έπεσαν θύμα ληστείας όταν κακοποιοί που προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς σταμάτησαν το ταξί στο οποίο επέβαιναν και τους έκλεψαν τα πορτοφόλια.

Ο ίδιος ο Λόχτι μιλώντας την επομένη στα αμερικανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε την είδηση αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι κακοποιοί μετά την άρνηση του να ξαπλώσει στο έδαφος (όπως έκαναν οι υπόλοιποι) του έβαλαν το πιστόλι στο μέτωπο.

Η είδηση, λόγω και του γεγονός ότι ο Λόχτι είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους αθλητές, πήρε μεγάλη διάσταση, ωστόσο σήμερα πήρε και μια διαφορετική τροπή καθώς οι αστυνομικές αρχές του Ρίο στην ενημέρωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου ανέφεραν ότι «δυστυχώς δεν έχουμε βρει ιδιαίτερα στοιχεία και κυρίως δεν έχουμε εντοπίσει τον οδηγό του ταξί ή κάποιον αυτόπτη μάρτυρα».

Παράλληλα η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η η δικαστής Κέιλα Μπανκ ζήτησε να κρατηθούν τα διαβατήρια των Λόχτι, Φέιγκεν, χωρίς όμως να αναφέρει αν αυτή η εντολή εφαρμόστηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσαν οι Αμερικάνοι ο Λόχτι έχει ήδη αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Φέιγκεν, οπότε δύσκολα θα επανέλθουν για να δώσουν συμπληρωματικά στοιχεία, ωστόσο οι απορίες των αστυνομικών και δικαστικών αρχών παραμένουν ως προς το γιατί δεν ενημέρωσαν την αστυνομία ή την Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ για το συμβάν.

«Φοβηθήκαμε ότι θα μπλέξουμε σε μπελάδες αν το αναφέραμε…», είχε ισχυριστεί την Τρίτη ο Λόχτι, ωστόσο αυτό περισσότερο έμοιαζε με δικαιολογία μικρού παιδιού οι γονείς του οποίου μόλις ανακάλυψαν ότι έκανε ζημιά, κι όχι μία σοβαρή απάντηση ενός ενήλικα (και χρυσού Ολυμπιονίκη).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης