Βλάχος: «Περήφανος για την Εθνική πόλο, θέλω να τους καμαρώσω στο βάθρο»

Βλάχος: «Περήφανος για την Εθνική πόλο, θέλω να τους καμαρώσω στο βάθρο»

Η σπουδαία Εθνική μας στο πόλο έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς, με τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Βλάχο να μιλά για τα συναισθήματα του μετά τη σπουδαία στιγμή στο Τόκιο

vlacoss
Έδωσαν τη ψυχή τους στην πισίνα του Τόκιο και κατάφεραν να φτάσουν στο ασημένιο μετάλλιο (xρυσό στις καρδιές μας) οι Έλληνες διεθνείς μετά την ήττα από τη Σερβία.

Η τεράστια Εθνική μας στο πόλο ανδρών έγραψε ιστορία με το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς και ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος αποθέωσε τους παίκτες του και τόνισε πως θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

«Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ήμασταν απογοητευμένοι. Όσο πιο μακρια φτάναμε, θέλαμε κάτι παραπάνω. Θέλαμε να κερδίσουμε στον τελικό. Παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε μεγάλη προσοχή. Στη διάρκεια του ματς δέιξαμε πόσο θέλουμε να κερδίσουμε. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Δεν έχω λόγια. Δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε. Πιστεύω τώρα που τελείωσαμε, έχουμε κανει αρκετά πράγματα. Γράψαμε ιστορία, κάναμε νέους φίλους της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα. Οι στιγμές αυτές είναι ανεπανάληπτες και θα μας γυρνούν πάντα στη μνήμη μας. Η απονομή θα μας μείνει. Το να ανεβαίνεις στο βάθρο είναι υπέρτατη τιμή. Είναι τα παιδιά μου, θέλω να τα καμαρώσω στο βάθρο. Η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον. Θα έρθουν κι άλλες μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Αυτοί που μας αγαπάνε θα έρθουν να μας δώσουν μια γρήγορη αγκαλιά στο αεροδρόμιο», τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cde06nogebsp-sf)


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Επικίνδυνες αποστολές από πλήρωμα Chinook για την κατάσβεση της φωτιάς στην Αγία Άννα

Φωτιά στην Εύβοια: Κυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό Ελληνικά

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ η επιστροφή αεροπορικώς από τα νησιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ