Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαυροβούνια Κόβινιτς πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαυροβούνια Κόβινιτς πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη

Κόντρα στη σημαιοφόρο της Ολυμπιακής ομάδας του Μαυροβουνίου θα ξεκινήσει τους αγώνες της στο απλό του τένις των γυναικών η Μαρία Σάκκαρη.

sakkari_1
Στον πρώτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων η Ελληνίδα τενίστρια κληρώθηκε να παίξει κόντρα στην Ντάνκα Κόβινιτς που είναι το Νο668 στην παγκόσμια κατάταξη. Η Μαυροβούνια έχει κερδίσει δύο φορές τη Σάκκαρη το 2017 και το 2018 όμως η Ελληνίδα δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει το 2022 σε χωμάτινη επιφάνεια.

Σε περίπτωση που η Σάκκαρη πάρει την πρόκριση, στον 2ο γύρο θα παίξει είτε με την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, είτε με την Γιουάν Γιου, ενώ στον 3ο γύρο λογικά θα βρει μία εκ των Κατερίνα Σινιάκοβα, Γιούλια Πουτιντσέβα και Μάρτα Κόστιουκ.

Αν πορεία της φτάσει στο προημιτελικά θα την περιμένει άλλη μια σημαιοφόρος, αυτή των ΗΠΑ. Η Κόκο Γκοφ φαίνεται πως είναι το φαβορί να βρεθεί στο δρόμο της Σάκκαρη και στη συνέχεια μια εκ των Τζάσμιν Παολίνι, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και Τζέσικα Πεγκούλα.

Στο διπλό των γυναικών η Μαρία Σάκκαρη και Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τις Αμερικανίδες, Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράφτσικ.

Πηγή:Sportsfeed.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο


Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα - 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK