Ολυμπιακοί Αγώνες: Βροχή και... σαμποτάζ ακύρωσαν τη συνέντετυξη Τύπου για την τελετή έναρξης - Πιθανή αλλαγή σχεδίων

Ολυμπιακοί Αγώνες: Βροχή και... σαμποτάζ ακύρωσαν τη συνέντετυξη Τύπου για την τελετή έναρξης - Πιθανή αλλαγή σχεδίων

Η δολιοφθορά στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας και η πρωινή βροχή στο Παρίσι, έχουν... αναστατώσει την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων

29034095
Περίπου 40 λεπτά πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης συνέντευξης στο κέντρο Τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων, μ' ένα μήνυμα στο WhatsApp η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την... ακύρωση της.

«Το Παρίσι 2024 λυπάται που σας ενημερώνει ότι η σημερινή πρωινή συνέντευξη Τύπου ακυρώνεται. Σας ευχόμαστε καλή μέρα, φανταστικούς αγώνες και παραμένουμε διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας», ανέφερε το λιτό μήνυμα χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Η αλήθεια είναι όμως ότι στα γραφεία της Επιτροπής από το βράδυ της Πέμπτης όταν και έγινε γνωστή η δολιοφθορά στο στο δίκτυο τρένων υψηλής ταχύτητας, έχει πατηθεί το κουμπί του συναγερμού και οι... σειρήνες ηχούν ακόμη πιο έντονα μετά την πρωινή βροχή στη γαλλική πρωτεύουσα.

Κι αυτοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην ξαφνική ακύρωση της συνέντευξης καθώς όλα τα διευθυντικά στελέχη κλήθηκαν να είναι στη θέση τους προκειμένου να εξεταστούν τα νέα δεδομένα και κυρίως η πιθανότητα εφαρμογής του Plan b όσον αφορά την τελετή έναρξης.

Κλείσιμο
Γενικότερα αυτό που τονίζεται είναι ότι η τελτή δεν πρόκειται να επηρρεαστεί, ωστόσο οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας αναφέρουν οτι στις 20:30 (την ώρα που θα ξεκινήσει η γιορτή) οι πιθανότητες βροχής είναι στο... 35%, ενώ ορισμένα μοντέλα προβλέπουν ισχυρή καταιγίδα, χωρίς όμως να υπάρχει βεβαιότητα για την τροχιά και την ακριβή της θέση.

Όλα τα παραπάνω όμως έχουν προκαλέσει τεράστιο πονοκέφαλο στους διοργανωτές, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουν κάποια από τα σχέδια τους για την τελετή.

Ειδήσεις σήμερα:

Το δείπνο του Μακρόν στον Λούβρο για τους ηγέτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το μενού έκπληξη, οι παρόντες και οι απόντες

Στην αντεπίθεση η τρανς κορη του Μασκ μετά την επίθεση του στη woke κουλτούρα: Τα έβγαλε όλα από το μυαλό του, δεν ήταν ποτέ δίπλα μου

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Ποιες πλησίασαν πιο κοντά στα 20.000 μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα