Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο πρόεδρος της ΔΟΕ δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις γαλλικές αρχές

Την παραμονή της τελετής έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, είχαμε επιθέσεις στο δίκτυο των τρένων της Γαλλίας προκαλώντας αναστάτωση στους διοργανωτές και σχεδόν τρεις ώρες μετά την ακύρωση της επίσημης συνέντευξης Τύπου, ο Τόμας Μπαχ, πρόεδρος της ΔΟΕ αποφάσισε να... μιλήσει

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε να κάνει δημόσια δήλωση για να κατευνάσει τα πνεύματα και τα ΜΜΕ (ιδίως τους αγγλοσάξονες) που μύρισμα «αίμα» και όρμηξαν σαν αρπακτικά.

«Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις γαλλικές αρχές» δήλωσε ο Μπαχ μετά το σαμποτάζ στο δίκτυο του γαλλικού οργανισμού σιδηροδρόμων SNCF λίγες ώρες πριν από την τελετή έναρξης (ενώ το πρωί είχαμε και τη βροχή που δημιούργησε ένα περίεργο σκηνικό στο Παρίσι) και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω καμία ανησυχία για την τελετή έναρξης και τους Ολυμπιακούς Αγώνες γενικότερα. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις γαλλικές αρχές που λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ενώ έχουν και την στήριξη 180 υπηρεσιών πληροφοριών από όλον τον κόσμο» πρόσθεσε ο Τόμας Μπαχ που πριν από λίγο συμμετείχε και αυτός στη λαμπαδηδρομία μεταφέροντας τη φλόγα στο Ολυμπιακό χωριό.

Η τελετή προχωρά κανονικά στην ώρα της και να σημειωθεί ότι πλέον στο κέντρο του Παρισιού η βροχή έχει σταματήσει.

Πηγή:Sportsfeed.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το δείπνο του Μακρόν στον Λούβρο για τους ηγέτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Το μενού έκπληξη, οι παρόντες και οι απόντες

Στην αντεπίθεση η τρανς κορη του Μασκ μετά την επίθεση του στη woke κουλτούρα: Τα έβγαλε όλα από το μυαλό του, δεν ήταν ποτέ δίπλα μου

Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές από τις Πανελλαδικές - Ποιες πλησίασαν πιο κοντά στα 20.000 μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr