Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οικογένεια ξόδεψε €1.200 σε ταξί από το Μπορντό στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οικογένεια ξόδεψε €1.200 σε ταξί από το Μπορντό στο Παρίσι

Βρήκαν αυτή τη λύση λόγω του προβλήματος με την παράλυση στους σιδηροδρόμους - Δεν γινόταν να μην πάμε, λένε

parisi
Ο Κόλινς Ονιεούκου από το Λάγος της Νιγηρίας πλήρωσε 1.200 ευρώ σε ταξί για να μεταβεί ο ίδιος και η οικογένειά του από το Μπορντό στο Παρίσι, μια απόσταση 600 χλμ, καθώς το δρομολόγιο με τρένο της τετραμελούς οικογένειας του ακυρώθηκε σήμερα το πρωί.

Ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, μια «δολιοφθορά» στο γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο παρέλυσε το δίκτυο της τρένων υψηλής ταχύτητας (TGV), με τουλάχιστον 800.000 επιβάτες να εκτιμάται ότι θα επηρεαστούν.

«Αρχικά τα μέλη του προσωπικού (σ.σ. στο σταθμό του Μπορντό) δεν ήξεραν τι είχε συμβεί και δεν μπορούσαν να μας πουν πότε θα επέστρεφαν τα τρένα», είπε ο Ονιεούκου. «Ήταν μια χαοτική κατάσταση. Προσπαθούσαμε να πάρουμε απαντήσεις αλλά κανείς δεν φαινόταν να ξέρει τι συνέβαινε. Στη συνέχεια διαβάσαμε από τις ειδήσεις ότι υπάρχει κάποιο είδος προβλήματος στους σιδηροδρόμους.

«Το σιδηδρομικό μας δρομολόγιο ακυρώθηκε, όλα τα σιδηδρομικά δρομολογία προς το Παρίσι ακυρώθηκαν και το προσωπικό δεν ήξερε πότε θα λειτουργούσε ξανά η γραμμή», συνέχισε.

Ο 49χρονος είπε στο BBC ότι η σύζυγός του και τα δύο τους κορίτσια ηλικίας 12 και 15 ετών περίμεναν και σχεδίαζαν να παρευρεθούν στην τελετή έναρξης εδώ και τρία χρόνια - και με έξι ώρες οδήγησης ελπίζουν να φτάσουν εγκαίρως στη γαλλική πρωτεύουσα για την τελετή που ξεκινά στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Κλείσιμο
«Νοικιάσαμε ταξί, πληρώνοντας πολλά χρήματα, αλλά τα παιδιά μου θέλουν να δουν την τελετή έναρξης, οπότε αναγκάστηκα να το κάνω», είπε. «Τα κορίτσια μου ήταν ενθουσιασμένα για την τελετή και την περιμέναμε τόσο καιρό με ανυπομονησία, οπότε ήταν μεγάλη απογοήτευση σήμερα το πρωί». Συνεπώς, «δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς», είπε ο πατέρας των κοριτσιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για το Μάτι - Μάρτυρας κατά Λιμενικού: Δεν υπήρχε κανένα σκάφος, υπήρχε σκοτάδι και φόβος

Τουρκία: Βρετανοί τουρίστες «ξέμειναν» σε ένα άδειο ξενοδοχείο, εξαιτίας τoυ σφάλματος της Crowdstrike

Γαλλία: «Θα έχει συννεφιά ή θα βρέχει;» - Αγωνιούν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ