Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Νοτιοκορεάτες κολυμβητές προτίμησαν το ξενοδοχείο γιατί δεν αντέχουν το μποτιλιάρισμα

Το μποτιλιάρισμα στο Παρίσι κάνει το ταξίδι ως την πισίνα να διαρκεί πάνω από μια ώρα, διαμαρτύρονται οι αθλητές

Έξι Νοτιοκορεάτες κολυμβητές έφυγαν από το Ολυμπιακό Χωριό την Παρασκευή και προτίμησαν ένα ξενοδοχείο κοντά στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Ναντέρ, σε διαμαρτυρία για την μεταφορά των αθλητών.

Δεν είναι οι μόνοι που τα βάζουν με τους διοργανωτές, αναφέρει το BFMTV, καθώς οι Βρετανοί έχουν εκφράσει την οργή τους για το φαγητό στο κυλικείο ενώ έφεραν δικό τους σεφ.

Η απόφαση των Νοτιοκορεατών ελήφθη μετά τα παράπονα δύο κολυμβητών. Ένας από αυτούς, ο Κιμ Γου-Μιν είπε ότι η έλλειψη κλιματισμού στο λεωφορείο που τους μεταφέρει στην πισίνα των Αγώνων το κάνει «σάουνα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το μποτιλιάρισμα στο Παρίσι κάνει το ταξίδι ως την πισίνα να διαρκεί πάνω από μια ώρα. Κανονικά είναι γύρω στα 40-45 λεπτά από το Ολυμπιακό Χωριό, αλλά την Πέμπτη «μας πήρε πάνω από μιάμιση ώρα. Τα παράθυρα έχουν κλείσει με ταινία, σίγουρα από τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων. Κάτι πρέπει να γίνει», παραπονέθηκε στους Korea Times.

Τελικά επέλεξαν ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τον χώρο του αγωνίσματος που θα αρχίσει για την ομάδα την Τρίτη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr