Oλυμπιακοί Αγώνες 2024: Τολμηρό... απρόοπτο στην τελετή έναρξης - Φάνηκαν τα γεννητικά όργανα ενός performer

Oλυμπιακοί Αγώνες 2024: Τολμηρό... απρόοπτο στην τελετή έναρξης - Φάνηκαν τα γεννητικά όργανα ενός performer

Ο μαυροντυμένος χορευτής εξέθεσε άθελά του σε κοινή θέα τα προσόντα του

mpalakia_tis_orgis_xr
Όσοι έχουν... αετίσιο μάτι και παρακολούθησαν την χθεσινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έμειναν άναυδοι όταν είδαν ξαφνικά τα γεννητικά όργανα ενός χορευτή.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το ατυχές περιστατικό συνέβη όταν ο performer, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, φορώντας ένα μαύρο κολλητό σορτς κι ένα πουκάμισο, ανοιχτό για να φαίνονται οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του, παρουσίαζε το πρόγραμμά του.

Ο νεαρός χορευτής, που άθελά του εξέθεσε σε κοινή θέα τα γεννητικά το όργανα, ήρθε σε δύσκολη θέση όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί.
Κλείσιμο

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο performer έσπευσε άμεσα να τακτοποιήσει το θέμα.

Πιθανότατα, το κολλητό μαύρο σορτς που φορούσε να μην κατάφερε να τα συγκρατήσει κατά τη διάρκεια της χορογραφίας του.

Εκτός από τους καλλιτέχνες που έκλεψαν χθες την παράσταση με τις απίστευτες ερμηνείες τους όπως η Lady Gaga και η Σελίν Ντιόν, αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός χορευτής που τράβηξε την προσοχή των θεατών με τις κάμερες να αναδεικνύουν τα προσόντα του.

«Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, όπως έγραψε ένας χρήστης στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), ο όρχις ενός καλλιτέχνη φαινόταν να κρέμεται από το σορτς που φορούσε, θυμίζοντας εσώρουχο».

Απ΄ότι φαίνεται, το σορτς του καλλιτέχνη, όταν σήκωσε το πόδι του για να εκτελέσει τη χορογραφία του, δεν κατάφερε να κρατήσει στην θέση του τα γεννητικά του όργανα, υποστήριξε ο χρήστης διερωτώμενος για τα αίτια της αποκάλυψης.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ακραία αριστερή που μαχαίρωσε τον Μπάιντεν πισώπλατα» - Πώς ο Τραμπ προσπαθεί να ανακόψει την δυναμική της Κάμαλα Χάρις


Ποια είναι η 28χρονη Γαλλίδα Αξέλ Σαιν - Σιρέλ από τη Γουαδελούπη που έψαλε τη «Μασσαλιώτιδα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού


Βίντεο: Η συγκίνηση της Σελίν Ντιόν με τους φαν που την ευχαρίστησαν για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network