Το ξέσπασμα της Άννας Κορακάκη μετά τον προκριματικό στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι που εγκατέλειψε - Δείτε βίντεο

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έδωσε εξηγήσεις για την πορεία που πήραν τα πράγματα στον αγώνα της, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της

«Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστηκα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη». Ζωντανά, σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ, έκλαψε η Άννα Κορακάκη που αποσύρθηκε από τον προκριματικό της στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε τον αγώνα των 10μ. αεροβόλου πιστολιού στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε μόλις τέσσερις βολές, 90, 93, 94 και 27 και στην συνέχεια εγκατέλειψε με συνολική βαθμολογία 304-6x, αφού δεν είχε ελπίδες πρόκρισης.

Με δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η Άννα Κορακάκη έδωσε εξηγήσεις για την πορεία που πήραν τα πράγματα στον αγώνα της, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της.



Η Άννα Κορακάκη ανέφερε ότι είχε ένα δύσκολο βράδυ, λόγω ιγμορίτιδας, που της έχει φέρει πυρετό (παίρνει αντιβίωση γι’ αυτό). Παράλληλα, τόνισε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο μάτι και την εστίασή της και δεν είχε παραλάβει ακόμα το μηχάνημα που χρειαζόταν για να αγωνιστεί. Όλα αυτά την κατέβαλαν ψυχολογικά και σωματικά, αναγκάζοντάς την να παρατήσει την προσπάθειά της στη μέση.

Μεταξύ άλλων, η Άννα Κορακάκη δήλωσε: «Δεν ξέρω τι γίνεται με την εστίασή μου. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, αλλά δεν γίνεται. Θέλει τον χρόνο του. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστηκα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη».

«Είναι μια περίοδος, τους τελευταίους 4-5 μήνες που κάνω την ‘κοιλιά” μου, μετά από 10 χρόνια, είναι τώρα η φάση που κάνω την ‘κοιλιά’ μου (σσ. αγωνιστικά). Το παλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε διπλά και τριπλά για να έρθω έστω σε ένα καλό επίπεδο…Ευελπιστώ για ό,τι καλύτερο στα 25 μέτρα. Δουλεύουμε, έχω ξεκινήσει αντιβίωση. Από αύριο ξεκινάμε ξανά προπονήσεις, έχουμε μέρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να τελειώσω τον αγώνα».

Για το πώς της φάνηκαν οι εγκαταστάσεις είπε τα εξής: «Τα σκοπευτήρια ήταν πολύ σωστά δομημένα, με τον φωτισμό τους κλπ. Ωστόσο, όπως σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν μικροπροβλήματα, δηλαδή, πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μείον το ότι δεν είμαστε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι. Ένα με τη διατροφή, που το λένε όλοι και σίγουρα στα 10 μέτρα, αυτό που έχει δυσκολέψει όλους με τα τουφέκια είναι το ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και έκανε αφόρητη ζέστη».

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος στα Καλύβια Ηλείας για τον 44χρονο στρατιωτικό και τη 12χρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο αστυνομικός που προσπάθησε να λάβει αναρρωτική με ψευδείς γνωματεύσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μητσοτάκης είδε Πετρούνια - Κάποια αισθητικά δεν μας άρεσαν πολύ, είπε για την τελετή έναρξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr