Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πρόκριση στον τελικό και η υπόσχεση

«Είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για 3η φορά στη ζωή μου και φυσικά στις 4 Αυγούστου θα είναι μια διαφορετική μέρα από την σημερινή! Πάμε Ελλάδα!», έγραψε στο σχόλιό του ο Ελληνας Ολυμπιονίκης

O Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε ως έκτος των προκριματικών των κρίκων στον τελικό της Ενόργανης Γυμναστικής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 του Παρισιού.

Ο «άρχοντας των κρίκων» και κάτοχος δύο Ολυμπιακών μεταλλίων θα αγωνιστεί την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 16:00 όπου θα επιχιερήσει να γίνει πρώτος αθλητής στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους.

Την πρώτη θέση των προκριματικών κατέλαβε ο Κινέζος Ζινγκιουάν Ζου με 15.300 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη βρέθηκε ο συμπατριώτης του Γιανγκ Λιού με 15.233 και στην τρίτη ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ με 14.966. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 14.800 βαθμούς.


Ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγη ώρα μετά την πρόκρισή του, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση δίνοντας παράλληλα και μια υπόσχεση: «Σήμερα ήταν μια μέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως!
Θα πω μόνο πως είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για 3η φορά στη ζωή μου και φυσικά στις 4 Αυγούστου θα είναι μια διαφορετική μέρα από την σημερινή! Πάμε Ελλάδα!».

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές την Κυριακή - Τα βλέμματα σε πόλο, τένις και κολύμβηση


Αντίποινα του Ισραήλ στον Λίβανο - «Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ» λένε οι IDF μετά το μακελειό στα Υψίπεδα του Γκολάν


Κασσελάκης για Πολάκη: Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr