Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προκρίθηκαν οι Μπούρμπου - Αναστασιάδου στη δίκωπο και οι Φίτσιου - Κοντού στο διπλό σκιφ

Οι Ελληνίδες αθλήτριες τερμάτισαν δεύτερες στις κούρσες τους

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία στο προκριματικό γύρο, το δίδυμο Μπούρμπου - Αναστασιάδου πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του δίκωπου γυναικών στην κωπηλασία, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κούρσας τους.

Η δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ξεκίνησε όπως η πρώτη, με την κωπηλασία. Την πρώτη ημέρα ο Ντούσκος πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο σκιφ, ενώ σήμερα Κυριακή (28/7) οι Χριστίνα Μπούρπμου και Ευαγγελία Αναστασιάδου πήραν την πρόκριση.



Οι Ελληνίδες αθλήτριες τερμάτισαν δεύτερες στην κούρσα τους με χρόνο 7:20.49, πίσω από τις Αυστραλέζες οι οποίες πήραν πρώτες την πρόκριση στο ημιτελικά από την εν λόγω κούρσα με χρόνο 7:16.58.

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού σκιφ οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού

Την πρόκριση στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών εξασφάλισαν η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού στο άθλημα της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ως δεύτερες της προκριματικής σειράς τους. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 7:08.51, πίσω από τις Βρετανίδες Έμιλι Κρέιγκ και Αϊμότζιν Γκραντ που πέρασαν πρώτες τη γραμμή του φίνις με χρόνο 7:04.20. Την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών γυναικών εξασφάλιζαν μόνο οι δύο πρώτες της 1ης προκριματικής σειράς στο αγώνισμα.



Οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό, την Τετάρτη, 31 Ιουλίου, στις 12:34 το μεσημέρι.

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Όχι ένας αλλά… 12 οι μασκοφόροι στην Τελετή Έναρξης - Διάσημος αθλητής του παρκούρ το αποκάλυψε αλλά έσβησε την ανάρτηση

Πόσα θα πληρώσετε για ένα μπάνιο στην Αττική - Σετ ξαπλώστρας στα 22 ευρώ στον Άλιμο


Ο μπλε «Διόνυσος» της τελετής έναρξης σπάει την σιωπή του μετά τις αντιδράσεις για τον Μυστικό Δείπνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr