Ολυμπιακοί Αγώνες: Κι ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο απλό ανδρών

Οι αποχωρήσεις των Ντε Μινόρ, Νόρι έφεραν και τη δεύτερη ελληνική παρουσία στο απλό ανδρών με τον Πέτρο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής τον Ολλανδό Τάλον Γκρίκσπορ

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση, πλέον, στο μονό των ανδρών στο τένις των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο αδερφός του Πέτρος θα μπει στο ταμπλό του μονού.

Αυτό συνέβη, καθώς ο Κάμερον Νόρι τελευταία στιγμή αποσύρθηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά, ενώ λίγο νωίτερα είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Άλεξ Ντε Μινόρ, με τον Έλληνα τενίστα να τον αντικαθιστά. Μάλιστα, τόσο ο Πέτρος Τσιτσιπάς, όσο και ο Στέφανος είναι προγραμματισμένο να κάνουν πρεμιέρα στο μονό σήμερα Κυριακή (28/7).

Ο Νο.12 του κόσμου θ' αντιμετωπίσει τον Ζίζου Μπεργκς για το ματς το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (27/7), ενώ ο Πέτρος Τσιτσιπάς ο οποίος θ' αντικαταστήσει τον Γερμανό θα παίξει κόντρα στον Τάλον Γκρίκσπορ.

Σημειώνεται τ' αδέρφια Τσιτσιπά αναμένεται να αγωνιστούν το βράδυ και στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων απέναντι στους Μπόρζες και Καμπράλ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

Οργή στη Μέση Ανατολή για το μακελειό με τα 12 νεκρά παιδιά - Φόβοι για κλιμάκωση, αντίποινα του Ισραήλ και απειλές στη Χεζμπολάχ


Έκκληση ακτιβιστών για τα γαϊδουράκια «ταξί» της Ρόδου - Για κακομεταχείριση μιλά η DailyMail, δείτε βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr