Ολυμπιακοί Αγώνες, Μαρία Σάκκαρη: Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για ένα μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Μαρία Σάκκαρη: Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για ένα μετάλλιο

Η Μαρία Σάκκαρη άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής στο «Σουζάν Λενγκλέν» αντιμετωπίζοντας την Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς, της οποίας επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 6-0, 6-2

29041937
Στις δηλώσεις της μετά τον εναρκτήριο αγώνα της και την άνετη πρόκριση, η Ελληνίδα τενίστρια διατράνωσε εκ νέου την αποφασιστικότητά της να βρεθεί στο πόντιουμ των νικητών.

«Είναι λίγο διαφορετικοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είχα πολύ άγχος, εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, ο καιρός μάς έκανε το χατίρι και ήταν ιδανική η πρεμιέρα. Συνεχίζουμε, θέλουμε να μείνουμε εδώ όσο περισσότερο γίνεται. Υπάρχει ένας στόχος στο πίσω μέρος του μυαλού μου κι εκεί θέλω να επικεντρωθώ. Είναι πολύ δύσκολο το τουρνουά, αλλά θα ακούσω την καρδούλα μου και... πάμε δυνατά», σχολίασε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d31620c2xbjt)


Κλείσιμο
«Έχω παρατηρήσει ότι όταν βλέπω παρακάτω στο ταμπλό δεν μου πάει πολύ καλά, γι’ αυτό το γύρισα κάπως. Κοιτάζω ματς με ματς. Έχω μια ιδέα ποιος είναι στην πλευρά μου, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Έχω και τα μεικτά και τα διπλά, που θέλουν ξεχωριστή συγκέντρωση. Είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ζω αυτή την εμπειρία ξανά, το εκτιμώ και το απολαμβάνω, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό που δεν μπορεί να το περιγράψει κανένας αν δεν το ζήσει», συνέχισε η Σάκκαρη.

Συνεχίζοντας, η πρωταθλήτρια δήλωσε ότι θα ήθελε... τρία μετάλλια. «Θα ήθελα μετάλλιο και στα τρία (μονό, διπλό, μεικτό), όμως είναι πάρα πολύ μακρινό. Έχουμε πάρα πολλούς αγώνες μπροστά μας. Όταν κατεβαίνεις σε αυτή τη διοργάνωση αυτός είναι ο στόχος, ειδικά αν είσαι Έλληνας. Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για ένα μετάλλιο», είπε.

Όσο για την επιλογή της ανάμεσα σε ένα μετάλλιο κι έναν τίτλο σε τουρνουά Grand Slam; «Εννοείται πως θα πω μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για την Ελλάδα μόνο. Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας με τους τεράστιους αθλητές. Ελπίζουμε να γυρίσουμε με όσα περισσότερα μετάλλια γίνεται».

Στον επίλογο, η Σάκκαρη θυμήθηκε ότι «η μαμά μου αγωνίστηκε στο Λος Άντζελες, στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες του τένις και υπάρχει μεγάλη συγκίνηση που συμμετέχω κι εγώ για δεύτερη φορά. Όλοι είναι συγκινημένοι που είμαι εδώ εκπροσωπώντας τη χώρα μας και κάνοντας κάτι που αγαπώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

Οργή στη Μέση Ανατολή για το μακελειό με τα 12 νεκρά παιδιά - Φόβοι για κλιμάκωση, αντίποινα του Ισραήλ και απειλές στη Χεζμπολάχ


Έκκληση ακτιβιστών για τα γαϊδουράκια «ταξί» της Ρόδου - Για κακομεταχείριση μιλά η DailyMail, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ