Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρομερή Γκουντούρα πέρασε στα προημιτελικά της ξιφασκίας - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρομερή Γκουντούρα πέρασε στα προημιτελικά της ξιφασκίας - Δείτε βίντεο

Η Ελληνίδα ξιφομάχος επικράτησε με 15-7 της Γαλλίδας Μπερντέ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της σπάθης όπου θα αντιμετωπίσει το απόγευμα τη Γαλλίδα Μπρουνέ (29/7, 16:55)

Gountoura_2ndmatch1
Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη πρόκριση για τη Δώρα Γκουντούρα η οποία βρίσκεται πλέον στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων κι απέχει ένα βήμα από τη ζώνη των μεταλλίων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d31yjf1rnt15)


Έχοντας περάσει εύκολα το εμπόδιο της Καναδής Μπριντ'Αμούρ με 15-3 στον πρώτο γύρο, η Ελληνίδα ξιφομάχος αντιμετώπισε στους 16 τη Γαλλίδα Μπερντέ, η οποία παρά τη βοήθεια του κοινού δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση.

Αν και μετέτρεψε το 3-1 σε 3-3 ξεσηκώνοντας κύμα ενθουσιασμού στις κερκίδες, η Δώρα αντέδρασε άμεσα, πήρε τους πέντε επόμενους πόντους και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση. Η Μπερντέ το μόνο που έκανε ήταν να... διαμαρτύρεται στον διαιτητή και το τελικό 15-7 βρήκε την Ελληνίδα να πανηγυρίζει και τους Γάλλους να γιουχάρουν.

Κλείσιμο
Στις 16:55 η Γκουντούρα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά απέναντι στο Νο3 του ταμπλό (η Δώρα είναι στο Νο6) την επίσης Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ η οποία στο Τόκιο είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «αλλόκοτη» τελετή έναρξης, οι φόβοι για την ασφάλεια και τα μεγάλα ονόματα που ρίχνονται στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

«Βράζει» η Μέση Ανατολή μετά την επίθεση στα Υψίπεδα του Γκολάν - Αντίποινα ετοιμάζει το Ισραήλ, για ανείπωτες συνέπειες προειδοποιεί το Ιράν


Εκτροπή πτήσης της United Airlines λόγω «βιολογικού κινδύνου» - Ακόμα και μέλη του πληρώματος έκαναν εμετό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ