Ολυμπιακοί Αγώνες, τένις: Ο Τζόκοβιτς νίκησε στον αγώνα των θρύλων με 2-0 τον Ναδάλ - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες, τένις: Ο Τζόκοβιτς νίκησε στον αγώνα των θρύλων με 2-0 τον Ναδάλ - Δείτε βίντεο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-0 (6-1, 6-4) μετά από φοβερή μάχη με τον ηρωικό Ραφαέλ Ναδάλ και συνεχίζει στο Ολυμπιακό τουρνουά

29046991
Μεσημέρι Δευτέρας... Το Philippe-Chatrier, το κεντρικό γήπεδο του Roland Garros είναι κατάμεστο καθώς όλοι θέλουν να αποτελέσουν μέρος της ιστορίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d31zudqzu1ft)


Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ βρίσκονται αντιμέτωποι για 60η φορά στην τεράστια καριέρα τους, όχι όμως για το γαλλικό Open (όπου κυρίαρχος ήταν ο Ισπανός), αλλά για τον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d322frjhhfht)
Κλείσιμο


Οι δύο εναπομείναντες από την θρυλική τριάδα του παγκόσμιου τένις (ο τρίτος της παρέας Ρότζερ Φέντερερ έχει αποσυρθεί εδώ και μια διετία) βρέθηκαν αντίπαλοι τόσο νωρίς, αλλά ο κόσμος δεν μπορούσε να λείψει απ' αυτό το ματς κι γνώριζαν οι περισσότεροι ότι ο Τζόκοβιτς ήταν το απόλυτο φαβορί.

Ο Σέρβος μπορεί να ειχε υποστεί πριν από δύο μήνες στο ίδιο γήπεδο ρήξη μηνίσκου και να επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ, αλλά ο Ισπανός την τελευταία διετία είχε αντιμετωπίσει πάμπολλα προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι ο παίκτης που είχαμε συνηθίσει.

Κι αυτό επιβεβαιώθηκε στο πρώτο σετ όπου ο Νόλε ήταν καταιγιστικός και παρόλο που παίχθηκαν ορισμένοι απίστευτοι πόντοι (βγαλμένοι από την παλιά καλή εποχή) προηγήθηκε με 5-0 και πήρε το σετ με 6-1.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3210e4p597d)


Με τον Τζόκοβιτς να προηγείται με 4-1 στο 2ο σετ όλοι πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει, ωστόσο εκεί ο Ναδάλ αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να είναι αυτή η τελευταία του εικόνα (σε αγώνα απλού) στο Roland Garros και το Philippe-Chatrier πήρε φωτιά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d321thmuj9sx)


Ο Ισπανός με όσες δυνάμεις (πνευματικές και σωματικές) είχε ισοφάρισε σε 4-4, όμως το θρίλερ στο 9ο γκέιμ κατέληξε στον Τζόκοβιτς (με τον Σέρβο να δείχνει τα.. αυτιά του στο κοινό που ήταν φανερά με τον Ισπανόα) ο οποίος πήρε και το επόμενο για να δώσει οριστικό τέλος στον αγώνα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν κι ο τελευταίος που έδωσαν οι δύο θρύλοι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3224vtd2fox)


Ειδήσεις σήμερα:

Η επίθεση σε 47χρονο με σφυρί, η εγκληματική δράση υπαλλήλων της ΕΤΑΔ και οι εκδηλώσεις «φάντασμα» 400.000 ευρώ

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του υπερωκεάνιου «Arcadian» στο Αιγαίο - Η ιστορία του και η σύμπτωση με τον «Τιτανικό»

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις αιγοπροβάτων για αναπαραγωγή, πάχυνση, σφαγή σε όλη την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ