Ολυμπιακοί Αγώνας, Σκαριόλο: «Η Ελλάδα είναι συνηθισμένη σε τέτοια ματς, έχει έχει έναν εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου»

O προπονητής της Εθνικής Ισπανίας έκανε λόγο για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα (30/7, 12:00) 

Η Ισπανία θα κοντραριστεί με την Εθνική μας ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο προπονητής των Ιβήρων, Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση και στάθηκε στους έμπειρους παίκτες της Ελλάδας και στον Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζοντας τον ως ένας εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου.

«Το γκρουπ των παικτών είναι ενωμένο, έτοιμο να δώσει άλλη μία μάχη. Είναι μία στιγμή που απαιτεί πνευματική ετοιμότητα. Οι πιο έμπειροι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα, γιατί το μέλλον είναι τώρα. Χρειαζόμαστε παίκτες που να μπορούν να αγωνιστούν σε τέτοιες αναμετρήσεις. Είναι αλήθεια πως αυτά τα παιχνίδια σου μαθαίνουν πολλά, οι νέοι κουβαλούν μεγαλύτερα βάρη. Όμως, πρέπει να δώσεις μάχη για το σήμερα.

Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, αλλά και πολλούς αθλητές με σημαντικό ρόλο σε ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι συνηθισμένοι σε αυτά τα ματς. Παίζουν καλά στην άμυνα, σουτάρουν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκεί, όπως και ο Παπανικολάου, ένας από τους κορυφαίους φόργουορντ, αλλά και παίκτες όπως ο Λαρεντζάκης και ο Μήτογλου», ήταν τα λόγια του.

Ειδήσεις σήμερα:

Η επίθεση σε 47χρονο με σφυρί, η εγκληματική δράση υπαλλήλων της ΕΤΑΔ και οι εκδηλώσεις «φάντασμα» 400.000 ευρώ

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του υπερωκεάνιου «Arcadian» στο Αιγαίο - Η ιστορία του και η σύμπτωση με τον «Τιτανικό»

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις αιγοπροβάτων για αναπαραγωγή, πάχυνση, σφαγή σε όλη την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr