Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στο μικτό Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στο μικτό Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του μικτού διπλού στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γνωρίζοντας την ήττα από το δίδυμο Σουρς/Κούλχοφ με 6-4, 7-6(4)

Tsitsi_sakk2
Το ελληνικό δίδυμο Σάκκαρη/Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κάνει το απόλυτο στην τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά τις νίκες των δύο αθλητών στα μονά. Οι Έλληνες γνώρισαν την ήττα με 6-4, 7-6(3) από το ολλανδικό ζευγάρι Ντέμι Σουρς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ στον πρώτο γύρο.

Αγωνιστικά στο πρώτο σετ το ελληνικό δίδυμο χρειάστηκε να βρει τα πατήματά του, παίρνοντας δύσκολα τα service games του. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Σουρς και Κούλχοφ, κάνοντας το break στο τρίτο game (2-1).

Αυτό το... σπάσιμο ήταν αρκετό για τους «οράνιε», οι οποίοι στάθηκαν εξαιρετικά πίσω από το σερβίς τους και με 6-4 πήραν προβάδισμα στον αγώνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d328ijv4mjkh)
Κλείσιμο


Στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες ήταν άρτιες με τις μπάλες στα χέρια. Το ελληνικό δίδυμο χρειάστηκε να σβήσει ένα break point των Ολλανδών στο 9ο game, χωρίς ν' αντιμετωπίσουν άλλη δυσκολία.

Η σταθερότητα των διδύμων στα σερβίς οδήγησε το δεύτερο σετ στο tie-break. Εκεί, οι Ολλανδοί ήταν εξαιρετικοί και άμεσα πήραν προβάδισμα τριών πόντων (3-0). Μάλιστα βρέθηκαν και με τέσσερα match point (6-2). Η Ελλάδα έσβησε το πρώτο (6-3), με τους οράνιε να κλείνουν το tie-break στη συνέχεια (7-3) και συνάμα το δεύτερο σετ με 7-6.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η επίθεση σε 47χρονο με σφυρί, η εγκληματική δράση υπαλλήλων της ΕΤΑΔ και οι εκδηλώσεις «φάντασμα» 400.000 ευρώ

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του υπερωκεάνιου «Arcadian» στο Αιγαίο - Η ιστορία του και η σύμπτωση με τον «Τιτανικό»

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις αιγοπροβάτων για αναπαραγωγή, πάχυνση, σφαγή σε όλη την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ