Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η γυναικεία ομάδα της Νέας Ζηλανδίας πήρε το χρυσό στο ράγκμπι και το γιόρτασε με Χάκα - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η γυναικεία ομάδα της Νέας Ζηλανδίας πήρε το χρυσό στο ράγκμπι και το γιόρτασε με Χάκα - Δείτε βίντεο

Το απόλυτο φαβορί πανηγύρισε με τον τρόπο που μόνο εκείνο ξέρει

new-zealand-black-ferns-seven-haka
Οι ευκαιρίες να δεις Νεοζηλανδούς να παρουσιάζουν ένα Χάκα, είναι αρκετές. Οι ευκαιρίες να δεις τις Νεοζηλανδές να παρουσιάζουν ένα Χάκα, είναι λίγες.

Ευτυχώς υπάρχει και η γυναικεία ομάδα ράγκμπι της χώρας, η οποία πήρε ακόμη ένα χρυσό, αυτή τη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες (το 2021 όταν και έγινε το τελευταίο χρονικά παγκόσμιο) αλλά και νούμερο 2 του παγκόσμιου ranking πίσω από την Αγγλία, τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Καναδά (πίσω στο σκορ 12-7), ωστόσο βγήκαν στο δεύτερο για να... αποκαταστήσουν την τάξη κρατώντας άποντες τις αντιπάλους τους (19-12 τελικό σκορ).

Στη συνέχεια οι Black Ferns Sevens παρατάχθηκαν σε ένα δυστυχώς σχεδόν άδειο «Σταντ ντε Φρανς» και παρουσίασαν ένα Χάκα.

Δείτε βίντεο με τη γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας:

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network